Τρίγλια:  Υπέρ της αναδιάρθρωσης ο Στράτος Ευγενίου

Συντάκτης: Share:

Στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» μίλησε ο μεγαλομέτοχος της Τρίγλιας  Στράτος Ευγενίου βασικός χρηματοδότης της ομάδας.

 

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του ΠΟ Τρίγλιας  με τις τοποθετήσεις του έμπειρου παράγοντα:

 

 

Εφ όλης της ύλης μίλησε χθες ο Μεγαλομέτοχος και Διοικητικός Ηγέτης της ομάδας μας Στράτος Ευγενίου, προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Λευτέρη Σαρελακου και της εκπομπής Το Τρίτο Μάτι, της Ε. Ρ. Α ΣΠΟΡ !

Συγκεκριμένα τόνισε ότι η μέχρι τώρα βαθμολογική της θέση σαφώς και αδικεί την ομάδα μας, κάτι βέβαια που είναι κοινά αποδεκτό από όλους τους συντελεστές της κατηγορίας, σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων όλων των ομάδων που αντιμετώπισε ο Π. Ο. Τρίγλιας, αλλά πάνω απ’ όλα σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα που έδειξε, σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια. Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα του Γηπέδου μας, μια και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης των έργων, που ήδη του έχουν αλλάξει όψη, αφού πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι για την Τρίγλια μας, αλλά και για ολόκληρη την Χαλκιδική.

Επιπλέον θεώρησε πολύ θετικό το ότι δέκα ποδοσφαιριστές μας κατάγονται από τον Δήμο Νέας Προποντίδας, απευθύνοντας ταυτόχρονα κάλεσμα στον κόσμο για ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση, χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των φιλάθλων ώστε να αποκτήσει η ομάδα μας μεγαλύτερη δύναμη σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.

Τελειώνοντας αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα της αναδιάρθρωσης, της οποίας δήλωσε ανεπιφύλακτα υπέρμαχος, μια και αποτελεί πραγματικά μονόδρομο για την οικονομική επιβίωση όλων των ομάδων, καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία τους!

 

 

 

 

Scroll Up