Χωρίς Μπαστακό η Παναχαϊκή στα Περιβόλια

Συντάκτης: Share:

Η  Παναχαϊκή ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στα Περιβόλια με τον Πλατανιά.

Ο  Σάκης Τσιώλης επιστρέφει ως αντίπαλος του Πλατανιά μετά από καιρό. Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα από το “Ελ. Βενιζέλος” αεροπορικώς για  τα Χανιά , με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο και θα γίνει ένα χαλάρωμα στην περιοχή όπου θα καταλύσει η ομάδα.

Όσον αφορά τον Μιχάλη Μπαστακό, ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής έπειτα από την ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μία κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του, με ένα μεγάλο αιμάτωμα και θα απουσιάσει για περίπου 4-5 μέρες από τις προπονήσεις έως ότου επανεκτιμηθεί η κατάσταση του, ενώ του έχει τοποθετηθεί και ειδικός νάρθηκας.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας  ο προπονητής της Παναχαϊκής Σάκης Τσιώλης, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία  αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Σούλης, Καπούταγλης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης, Πολίμος, Coll, Montiel, Kovacec, Ντάσιος, Πατάπης.

Δείτε Επίσης

Scroll Up