Ατομικό ο Λούκας Γκαρσία στην Νίκη Βόλου

Συντάκτης: Share:
Ατομικό ο Λούκας Γκαρσία στην Νίκη Βόλου

 

Από αύριο  το πρωί  θα περάσουν από εργομετρικές και μυοσκελετικές εξετάσεις οι παίκτες της Νίκης Βόλου από ειδικό ιατρικό προσωπικό.

Η ομάδα του Ισάακ Χοβέ πραγματοποίησε κανονικά προπόνηση το πρωί της Τετάρτης, με το πρόγραμμα, στο γήπεδο του Ορμινίου, να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και λίγη δουλειά πάνω στην τακτική και συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, πλην του Λούκας Γκαρσία, ο οποίος έφτασε, μόλις χθες, στον Βόλο και πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό ο Λούκας Γκαρσία στην Νίκη Βόλου

 

Στα θετικά του πρωινού της Τετάρτης ήταν η συμμετοχή των Τζόρνταν Ντομίνγκεθ και Βαγγέλη Λίτσιου, χωρίς κανένα πρόβλημα, σε ακόμα μία προπόνηση, καθώς, αξίζει να σημειωθεί πως, από την προηγούμενη εβδομάδα, οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού και δεν ήταν στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Το απόγευμα της Τετάρτης δόθηκε ρεπό στους παίκτες, προκειμένου να είναι «φρέσκοι» το πρωί της επόμενης ημέρας για τις εξετάσεις τους, ενώ ούτε το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, με άπαντες να μπαίνουν πάλι σε «φουλ» ρυθμούς προετοιμασίας από την Παρασκευή.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά νέα της ομάδας της Νίκης, ύστερα από την άφιξη του Γκαρσία στο Νομό Μαγνησίας, για λογαριασμό της ομάδας, δε φαίνεται να υπάρχουν περαιτέρω «ανοικτά μέτωπα». Περίπου το 80-85% του ρόστερ έχει διαμορφωθεί  ενώ ενδεχομένως  θα γίνουν ακόμα 2-3 κινήσεις. Ένας ποδοσφαιριστής στην άμυνα κι ένας στον άξονα της μεσαίας γραμμής

Scroll Up