Έχασε ο Ορφέας Ξάνθης στην Καρδίτσα

Συντάκτης: Share:

Με το αριστερό ξεκίνησε ο Ορφέας Ξάνθης την διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Καρδίτσα καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την τοπική Αναγέννηση.

 

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή ξεκίνησε πιο δυναμικά, έχασε ορισμένες ευκαιρίες με ορισμένα μακρινά κυρίως σουτ των Τορομανίδη, Μελισσόπουλου και γενικά έβγαλε ένα πρώτο ημίχρονο σχετικά ανώδυνα, χωρίς να δεχτεί την μεγάλη φάση.

 

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε το τέρμα με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Πολίτη, που έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο στο αριστερό παραθυράκι του Μανιά που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

 

Στην συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε ένταση καθώς υπήρξαν δυο μεγάλες διακοπές, ενώ ο διαιτητής έδειξε κόκκινη σε παίκτη των γηπεδούχων για χτύπημα εκτός φάσης (είναι χαρακτηριστικό ότι ο αγώνας έληξε στο 101′ καθώς κρατήθηκαν δέκα γεμάτα λεπτά καθυστερήσεις).

Το σκορ άνοιξε στο 59′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Πολίτης, για να “γράψει” το τελικό 2-0 ο Λώττας στο 87′, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα ωστόσο, ο Ορφέας αποσυντονίστηκε, δεν μπόρεσε να απειλήσει.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Θεολόγης, Γκουγκούδης, Κουτρομάνος, Παπαδήμας, Nίκιτς, Μπλαντένοβιτς, Μπιτέλης, Πολίτης, Μπακρατσάς, Τζέκος, Χασομέρης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μανιάς, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Χαλήλ Τανζού, Βουλγαρίδης, Μελισσόπουλος Α., Τορομανίδης, Πασχαλά