Εδεσσαϊκός: Ανανέωσαν οι Μωυσίδης, Αβραμίδης

Συντάκτης: Share:
Εδεσσαϊκός: Ανανέωσαν οι Μωυσίδης, Αβραμίδης

Παραμένουν  στο ρόστερ του Εδεσσαϊκού και τη νέα σεζόν ο έμπειρος αμυντικός Σεραφείμ Μωυσίδης και ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Αβραμιδης

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «τριαινοφόρων»:

 

Εδεσσαϊκός: Ανανέωσαν οι Μωυσίδης, Αβραμίδης

«ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΩΥΣΙΔΗΣ

Ο Εδεσσαικος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Σεραφείμ Μωυσιδη.

Ο “Μωυ”αποτέλει σημείο αναφοράς για τη χρονιά που μας έρχεται, με τον κόσμο να τον επιλέγει σε σχετική ψηφοφορία ως κορυφαίο κεντρικό αμυντικό της τελευταίας δεκαετίας.Οι εξαιρετικές του επιδόσεις και η θέληση τόσο της διοίκησης όσο και του κόσμου για την παραμονή του στην ομάδα οδήγησε στη συμφωνία και έτσι ο πολύπειρος αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με την τρίαινα.

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση συνεργασίας μου με την ομάδα.. Είναι τιμή μου να υπηρετω αυτό  τον ιστορικό σύλλογο και εύχομαι να συνεχίσω να το κάνω όσο μπορώ καλύτερα.. Έχουμε μπροστά μας μια χρονιά δύσκολη χωρίς να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί αλλά όταν υπάρχει θέληση και πίστη όλα είναι εφικτά.Να ευχηθώ υγεία σε όλους που απαρτίζουν το σύλλογο και μια χρονιά αφετηρία για κάτι καλύτερο… Ευχαριστω την ομάδα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, και καλώ τους πάντες να στηρίξουν την ομάδα και να δείξουν τι σημαίνει πραγματικά Εδεσσαικος».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Επίσης, ανακοινώθηκε και  η παραμονή του Παναγιώτη Αβραμίδη

 

Εδεσσαϊκός: Ανανέωσαν οι Μωυσίδης, Αβραμίδης

«ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Ο Εδεσσαικος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Αβραμιδη.

Ο “Αβρα”αποτέλει σημείο αναφοράς καθώς παραμένει στους Πράσινους για 4η χρονιά.

Οι εξαιρετικές του επιδόσεις και η θέληση τόσο της διοίκησης όσο και του κόσμου για την παραμονή του στην ομάδα οδήγησε στη συμφωνία και έτσι ο σκληροτραχηλος και δυναμικός αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με την τρίαινα.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Παναγιώτης προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις :

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Eδεσσαικου για 4η σερί χρόνια και εύχομαι να την φοράω ακόμα περισσότερο…ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει εύχομαι να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει πραγματικά μέσα από όλες τις δυσκολίες…».

Scroll Up