Έληξε η συνεργασία Αγροτικού Αστέρα – Τσακίρη

Συντάκτης: Share:

Επαληθεύτηκαν οι  φήμες και οι πληροφορίες που ήθελαν να αποχωρεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα ο Κώστας Τσακίρης.

Την ευθύνη αναλαμβάνει ο  Ερασιτέχνης ενώ δεν αποκλείεται η επαναδραστηριοποίηση του τέως προέδρου Πάνου Θεοδωρίδη ο οποίος πιέζεται να επιστρέψει τον Αγροτικό Αστέρα.

Με σχετική  ανακοίνωση  η διοίκηση του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί  τον Κώστα Τσακίρη:

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Μ.Α.Σ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΩΝ/ΝΟ.ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τσακίρης: Αποχωρώ λόγω φόρτου εργασιών

Με γραπτή δήλωση ο απερχόμενος υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, Κώστας Τσακίρης γνωστοποίησε τους λόγους της αποχώρησης του υποστηρίζοντας ότι αποχωρεί λόγω φόρτου εργασιών. Αναλυτικά

“Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον Αγροτικό Αστέρα και στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη στο δύσκολο έργο τους. Η αποχώρηση μου έχει να κάνει με τις αυξημένες υποχρεώσεις και τον φόρτο εργασίας και τίποτα περισσότερο. Θα είμαι, μάλιστα, δίπλα στον Αγροτικό Αστέρα και τους ανθρώπους του σε ό,τι κι αν χρειαστούν”.