Επάνοδος Μπάρμπα στον Αγροτικό Αστέρα

Συντάκτης: Share:

Στο καθιερωμένο πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα, μια μέρα μετά το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές καλούνται ν’ αφήσουν πίσω τους τις δύο συνεχόμενες ήττες (σ.σ. από Μακεδονικό και ΠΟ Τρίγλιας) που άφησαν την ομάδα πίσω στη βαθμολογία και να στρέψουν πλέον το ενδιαφέρον στο τελευταίο παιχνίδι για το 2018 με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας στον Εύοσμο (16/12 – 15:00).
Στην προσπάθεια για επιστροφή στις νίκες, ο τεχνικός της ομάδας , Γιώργος Τσουκαλίδης θα έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον αρχηγό Κώστα Μπάρμπα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στον αντίποδα, όμως, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βουτσιά και Χειρίτραντα, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες και θα πρέπει να απουσιάσουν για μία αγωνιστική.
Διαιτητής ο Πολυχρόνης
Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα του διαιτητή, των βοηθών διαιτητών και του παρατηρητή του αγώνα της ομάδας μας με τον Αλμωπό Αριδαίας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Την αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα ορίστηκε να σφυρίξει ο Φώτιος Πολυχρόνης από την Ένωση Πιερίας. Βοηθοί του θα είναι οι Γρηγόριος Δεδικούσης (Λάρισας) και Δημήτριος Παραφέστας (Λάρισας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας).