Επιστρέφει στην βάση του ο ΑΟ Τρίκαλα

Συντάκτης: Share:
Επιστρέφει στην βάση του ο ΑΟ Τρίκαλα

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας  των Τρικάλων  στο Καρπενήσι και αύριο η αποστολή του ΑΟΤ θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής  για την Θεσσαλική πόλη.

Σήμερα  ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Μιχάλης Γιαννίτσης και Ανδρέας Τσίπρας ενώ ο Μπόγιαν Άλεξιτς ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.

Δεν θα συνεχίζει τα δοκιμαστικά ο Βέλγος Μαξίμ Κόσσε, οποίος δεν θα αποκτηθεί από την ομάδα, η οποία ψάχνει άλλες δύο μεταγραφές σίγουρα σύμφωνα με τις δηλώσεις Αμανατίδη.

Η προετοιμασία της  ομάδας θα συνεχιστεί  στην πόλη με πιθανότερο γήπεδο για προπονήσεις αυτό της Πηγής για το οποίο υπάρχουν θετικές εκτιμήσεις από το επιτελείο της ομάδας.

 

Επιστρέφει στην βάση του ο ΑΟ Τρίκαλα

Άλεξιτς: “Θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα”

Δηλώσεις στα social media της ΠΑΕ Τρίκαλα έκανε ο νεοαποκτηθείς Μπόγιαν Άλεξιτς.

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ γιατί έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα για τα Τρίκαλα. Οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής είναι πολύ καλοί όπως και ο κόσμος που εργάζεται γύρω από την ομάδα. Βρίσκομαι εδώ 5 μέρες και τα πράγματα πάνε πολύ καλά, οι συμπαίκτες μου είναι σε αρκετά καλό επίπεδο και ήδη χθες κερδίσαμε το πρώτο φιλικό. Είμαι εδώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις. Έχω παίξει απέναντι στα Τρίκαλα δύο φορές και όπως σκόραρα στο δεύτερο παιχνίδι θα προσπαθήσω να το κάνω ξανά αλλά με τις αντίπαλες ομάδες. Θα ήθελα να δω το γήπεδο γεμάτο γιατί χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας να τα κερδίσουμε”.

 

 

Scroll Up