Έτοιμος για την πρεμιέρα ο Μακεδονικός επικράτησε 4-0  της Καλλικράτειας

Συντάκτης: Share:
Έτοιμος για την πρεμιέρα ο Μακεδονικός επικράτησε  4-0  της Καλλικράτειας

Νικηφόρο  ήταν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τον Μακεδονικό, ο οποίος  επικράτησε  της Καλλικράτειας με το ευρύ 4-0.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά παρουσίασε για άλλη μια φορά θετικά δείγματα γραφής και δείχνει ότι είναι έτοιμη ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής σε δύο εβδομάδες

Το σκορ για τον Μακεδονικό άνοιξε στο 18’ ο Γουνόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσουκάνη. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Καραμπάς με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα στο β’ μέρος. Στο 54’ ο Τσουκάνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τσιάκαλος στο 63’.

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ (Κάλφας): Μπαρμπόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Σταυρίδης, υπο δοκιμή, Καραΐσκος, Κεριότα, Κούσης, Παπαγεωργίου, Μουράτι, Αποστόλου, Δραγάνης. Έπαιξαν και οι Βλάχος, Πανανός, Τσάνης, Μπιλκίμπασης, Ανδριόπουλος, Παρασίδης, Κοιλανίτης, Αρμενάκης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Καραμπάς, Ανδρεάδης, Τζελίδης, Γουνόπουλος, Πολυζωίδης, Δοϊρανλής, Καράμπελας, Ζαννάκης, Μαυρομάτης, Τσουκάνης. Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Προσκυνητόπουλος, Χουζούρης, Γάκης, Τούλας, Σιαγλής, Τούλης, Κορέας, Τσιάκαλος, Σαββίδης, Νικολαΐδης.

Scroll Up