Γιόρτασαν τα επινίκια στην Βέροια

Συντάκτης: Share:

Τα επινίκια για την άνοδο στην Football League γιόρτασαν  οι άνθρωποι της “Βασίλισσας του βορρά” μετά τον νικηφόρο αγώνα στονΕύοσμο.

Με την επιστροφή τους στη Βέροια, συγκεντρώθηκαν στον πολυχώρο “Ελιά”, ιδιοκτησίας των μεγάλων χορηγών της ομάδας, αδελφών Μπίκα, όπου διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίκτες γιόρτασαν την επάνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Συγχαίρουν την Βέροια για την άνοδο

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την άνοδο της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Football League, εξέδωσαν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της “Βασίλισσας”, η Αθλητική Ένωση Ποντίων Βέροιας και η Ακαδημία Βέροιας.

Αναλυτικά:

Οι παλαίμαχοι της Βέροιας συγχαίρουν για την άνοδο της «Βασίλισσας»

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, εκφράζει δημόσια τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της πανάξιας επιτυχίας.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας νοιώθουν περηφάνια που η «βασίλισσα» του βορρά επανήλθε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και ευχόμαστε με τη βοήθεια όλων όσων την αγαπούν, να πετύχει σύντομα την επάνοδό της στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Η ένδοξη ιστορία της με την ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών, αλλά και την ανταγωνιστική της παρουσία απέναντι σε σημαντικές και ιστορικές ομάδες, αποτελούν παρακαταθήκη μιας νέας πορείας με την συμμετοχή, την συνδρομή και την συμπαράσταση όλων των τοπικών, υγειών, δυνάμεων της περιοχής μας.

Ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα είμαστε κοντά της, όπως πράξαμε στο απώτερο και στο πρόσφατο παρελθόν της.

Συγχαρητήριο της Α.Ε.Π ΒΕΡΟΙΑΣ για την άνοδο της ΒΕΡΟΙΑΣ

Η Α.Ε.Π ΒΕΡΟΙΑΣ χαιρετίζει την επάνοδο της «Βασίλισσας» στις επαγγελματικές κατηγορίες και εύχεται να ξαναζήσει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Ακαδημία Βέροια: “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ”

Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση, οι προπονητές και οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρουν την ομάδα της πόλης μας, που κατέκτησε τον τίτλο του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στη Football League. H “Βασίλισσα” επιστρέφει σιγά σιγά στη θέση που της αξίζει και η πόλη μας πανηγυρίζει ακόμη μια επιτυχία.

Να ευχηθούμε περαστικά στον Αρχηγό της ομάδας της Βέροιας, τον Αλέξη Βεργώνη, που χθες τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο σίγουρα αυτή η άτυχη στιγμή δεν θα επηρέασε την χαρά του για μια ακόμα επιτυχία στην οποία η παρουσία του συνετέλεσε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Πηγή- φωτο: Κerkidasport.gr

Δείτε Επίσης

Scroll Up