ΓΣ Δόξα Δράμας: Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Περσίδης  – Η κατανομή των αξιωμάτων στο νέο Δ.Σ. 

Συντάκτης: Share:

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΓΣ Δόξα Δράμας, με επικεφαλής το νέο πρόεδρο Δημήτρη Περσίδη.

 

Αναλυτικά οι ρόλοι στο σχήμα, όπως ανακοινώθηκαν επίσημα, αλλά και το πρώτο διάγγελμα για τις προτεραιότητες στο καινούριο εγχείρημα των “Μαυραετών”:

 

Εκλέχθηκε χθες, 29 Δεκεμβρίου, ομόφωνα και συγκροτήθηκε αμέσως σε Σώμα το Δ.Σ του συλλόγου μας με την παρακάτω σύνθεση:

 

Πρόεδρος Δημήτριος Περσίδης

 

Α Αντιπρόεδρος Ιωάννης Πιταράκης

 

Β Αντιπρόεδρος Ιωάννης Κεσκίνογλου

 

Γραμματέας Νεκταρία Κράλλη

 

Ταμίας Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

 

Μέλη: Κωνσταντίνος Αργυριάδης, Μίλτος Παναγιωτίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ηλίας Πατσιούρας, Βασίλης Σούλης, Βασίλης Σταϊκίδης.

 

Αναπληρωματικά μέλη: Ελένη Αβραμίδου, Χριστίνα Γεωργιάδου, Αναστασία Σταϊκίδου.

 

Εξελεγκτική Επιτροπή: Ηλίας Ηλιάδης, Αθανάσιος Πετρόπουλος, Στυλιανός Σαπουρίδης.

 

Άμεσα τέθηκαν οι προτεραιότητες και οι στόχοι της νέας Διοίκησης, η οποία θα κινηθεί με εξωστρέφεια και αποφασιστικότητα. Η στήριξη και η ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι δεδομένη. Η αξιοπρέπεια που τόσο είχε τρωθεί πρέπει να επανέλθει στα επίπεδα που αρμόζουν σε αυτό που αντιπροσωπεύει η ομάδα μας για τους δραμινούς. Από χθες και επίσημα, είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος και αναλαμβάνουμε με επίγνωση των δυσκολιών και της κρισιμότητας της κατάστασης που βρίσκεται, να την οδηγήσουμε σε ασφαλή μονοπάτια. Βασικό στοίχημα μας είναι να κερδίσουμε την πληγωμένη εμπιστοσύνη των φιλάθλων και των επιχειρηματιών του τόπου μας. Όλες οι δράσεις και οι αποφάσεις του ΔΣ θα δημοσιοποιούνται. Η διαφάνεια, η σοβαρότητα, η αξιοπιστία και η συνέπεια είναι αυτονόητα στοιχεία της ειλικρινούς σχέσης που επιθυμούμε να οικοδομήσουμε με τα μέλη αλλά τον κόσμο που αγαπά και αγωνιά για το σύλλογο μας. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία”.