Η Βέροια στα Κύμινα για νίκη κορυφής

Συντάκτης: Share:

Στην…  καυτή έδρα του Ολυμπιακού Κυμίνων δοκιμάζεται αύριο η Βέροια σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όσον αφορά την αναρρίχηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός, Σάκης Θεοδοσιάδης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Μαραγκό και Λεφίδη, οι οποίοι αποκλείστηκαν. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεσή του και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Τσουλχάι, Ζούρκος, Σοφιανίδης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Τσιότρας, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Παπουτσιδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας και Ιωάννου.

Τέλος ο Πατσιαβούρας

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο νεαρός μπακ, Μιχάλης Πατσιαβούρας, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον τεχνικό της “Βασίλισσας του Βορρά”, Σάκη Θεοδοσιάδη. Ζήτησε άδεια να μεταβεί στην Ιταλία, ούτως ώστε να δοκιμαστεί από τοπική ομάδα. Ωστόσο, επέστρεψε πίσω στη Βέροια με τον προπονητή του συλλόγου να μην τον δέχεται στις προπονήσεις. Έτσι εκείνος, μέχρι να βρει την επόμενή του ομάδα, θα προπονείται με τη Νίκη Αγκαθιάς.