Κώστας Γεωργιάδης στη SFINA.GR: “Πετύχαμε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε”

Συντάκτης: Share:

Η Τρίγλια, μια ομάδα ενός μικρού χωριού της Χαλκιδικής, την τελευταία διετία, έχει πετύχει κάτι που χωρίς ενδοιασμό θα χαρακτηριζόταν ως “ποδοσφαιρικό θαύμα”, με μια άνοδο στην Γ’ Εθνική, στη συνέχεια την κατάκτηση του Κυπέλλου, και το αποκορύφωμα φέτος, που ήταν η άνοδος στην Football League. Ο Κώστας Γεωργιάδης, τεχνικός της ομάδας, και ένας εκ των βασικότερων πρωταγωνιστών της επιτυχίας αυτής, μιλά αποκλειστικά στη SFINA.GR, αναλύοντας λεπτομερώς το κατόρθωμα της… σταχτοπούτας της Football League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Τρίγλιας:

Σχετικά με την άνοδο, και τα συναισθήματα που έφερε αυτή η επιτυχία:

Είναι πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε, πετύχαμε κάτι πολύ δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, γιατί η προσπάθειες που καταβάλαμε όλοι απέδωσαν καρπούς. Πιστεύω πως αξίζουμε λίγες μέρες ξεκούρασης, ώστε να καταλάβουμε το πόσο σημαντικό είναι αυτό που καταφέραμε. Η Τρίγλια είναι ένα χωρίο στην Χαλκιδική, και μέσα σε δύο χρόνια βρέθηκε να αγωνίζεται σε μια Πανελλαδικής εμβέλειας κατηγορία. Αυτό που κάναμε είναι σημαντικό και για την τοπική κοινωνία, που πλέον θα διαφημιστεί περισσότερο, καθώς έχει το ποδοσφαιρικό “στολίδι” της, την Τρίγλια.

Όσον αφορά την προσωπική του δουλειά, και κατά πόσο είναι ευχαριστημένος:

Η σκληρή δουλειά ήταν κομμάτι όλων μας φέτος. Από τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση, το τεχνικό τιμ και εμένα. Είχαμε χημεία, οργάνωση, και πάνω απ’όλα συνεννόηση. Αυτό πιστεύω πως ήταν και το μυστικό αυτής της πορείας. Σαν προπονητής προσωπικά, κάποιες στιγμές πίεσα αρκετά τους παίκτες μου, σε υπερβολικό βαθμό, αλλά όπως αποδείχθηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και με την άνοδο, τους βγήκε σε καλό (γέλια).

Για την νέα κατηγορία, και τις απαιτήσεις που αυτή έχει:

Σίγουρα, τα πράγματα πλέον είναι αρκετά δύσκολα. Η μεγαλύτερη κατηγορία, συνεπάγεται και μεγαλύτερες απαιτήσεις. Αυτή τη στιγμή όπως σας είπα, απολαμβάνουμε τους καρπούς της δουλειάς μας χωρίς να σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Ωστόσο, χωρίς αμφιβολία, μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξουν συζητήσεις με την διοίκηση, όσον αφορά το μπάτζετ, την επόμενη μέρα, και όλα όσα πρέπει να έρθουν εις πέρας για να αντεπεξέλθει η ομάδα στις υψηλές απαιτήσεις της κατηγορίας.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up