Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας και υγείας του Αγροτικού Αστέρα

Συντάκτης: Share:
Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας και υγείας του Αγροτικού Αστέρα

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα γνωστοποίησε χθες τις κάρτες διαρκείας και υγείας  σε συνεργασία με την EY CLUB για την νέα αγωνιστική περίοδο που κυμαίνεται στα 100 ευρώ.Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Παναγιώτης Θεοδωρίδης είχε υπογράψει την συμφωνία στρατηγικής  σημασίας  με τον  ιδιοκτήτη   του EY CLUB κ. Καρατζιουμάνη Δημήτρη . Η ομάδα του Ευόσμου είναι  η πρώτη στην Ελλάδα που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους κατόχους -μέλη καθώς και στις οικογένειές τους.

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας και υγείας του Αγροτικού Αστέρα

Η ΕΥ CLUB εξασφαλίζει πρόσβαση σε εκατοντάδες ιατρικά κέντρα ,ιδιωτικές κλινικές ,γιατρούς και εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα με προνομιακές τιμές και πολλές δωρεάν παροχές.Επιπλέον πρόσβαση σε ένα δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτών ιατρών ,διαγνωστικών κέντρων και κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στο τομέα της πρόσληψης ,διάγνωσης και θεραπείας ,με τον πιο οικονομικό τρόπο χωρίς εγκρίσεις ,καθυστερήσεις ,ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας και υγείας του Αγροτικού ΑστέραΚυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας και υγείας του Αγροτικού Αστέρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ -ΥΓΕΙΑΣ 2019-2020

Σας γνωστοποιούμε ότι από σήμερα 20 Ιουνίου 2019 ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας -υγείας του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου σε συνεργασία με την EY CLUB για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Πάγιος σκοπός του Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου είναι η κατά δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του.
Η αναβαθμισμένη και απλοποιημένη διαδικασία αγοράς των καρτών διαρκείας -υγείας ,δίνει την ευκαιρία στους φίλους του Αγροτικού Αστέρα να εκμεταλευτούν και τις ειδικές προνομιακές παροχές της EY CLUB με την τετραμελή οικογένειά τους.
Oι κάτοχοι των καρτών υγείας όπως επίσης οι αθλητές ,προπονητές ,μέλη του Δ.Σ. του Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικού Αστέρα θα απολαμβάνουν στο εξής προσφορές και προνόμια στο κλάδο υγείας της κλινικής Άγιος Λουκάς τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών υγείας πανελλαδικά.
Η κάρτα διαρκείας θα περιλαμβάνει είσοδο σε όλους τους αγώνες της αντρικής και της γυναικείας ομάδος.
Η τιμή διάθεσης της κάρτας διαρκείας σε συνδυασμό με την κάρτα υγείας EY CLUB κυμαίνεται στα 100 ευρώ.
Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί μόνο την κάρτα διαρκείας το κόστος είναι στα 80 ευρώ.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς εκ των προτέρων και σας καλούμε να αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας αυτή.
Με εκτίμηση
το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Scroll Up