Κύμα ανανεώσεων στον Ηρακλή Λάρισας

Συντάκτης: Share:

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο του Χρήστου Χατζηλιάδη και Θάνου Τριανταφυλλόπουλου, αλλά και την είσοδο στο προπονητικό τιμ του Πέτρου Καραναστάση, ως προπονητή τερματοφυλάκων, ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει με περηφάνια και αποδεικνύοντας ότι είναι πραγματική οικογένεια την ανανέωση της συνεργασίας με:

  1. Πέτρος Ψωμολιάς: Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ της ομάδας και στυλοβάτης της άμυνας του Ηρακλή, από τον Ιανουάριο του 2016 μαζί μας, σε χαρές και λύπες, δε θα μπορούσε να λείψει από τη Γ Εθνική.

Ο ‘’Πετράν’’ είναι εδώ.

 

  1. Θάνος Γιαννακόπουλος: Το μοτέρ της άμυνας του Ηρακλή, ο παίκτης που δεν έχασε λεπτό σε όλο το πρωτάθλημα φέτος, ήταν μονόδρομος για μας η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Να ‘σαι υγιής Θάνο και να μην χάσεις ούτε ένα λεπτό και φέτος.

  1. Αποστόλης Νάστας: Ο μίστερ ‘’κάθετη πάσα’’ ο αθόρυβος παίκτης που έκανε καταπληκτική χρονιά δεν θα μπορούσε να αφήσει την γειτονιά του. Η Νεάπολη του ανήκει.

 

  1. Σπύρος Ζαφειρίου: Ο ‘’κοντός διάολος’’, που τιμάει με την παρουσία του την ομάδα μας, μαζί με τον Πέτρο οι πιο παλιοί παίκτες μας, κέρδισε το δικαίωμα να δείξει ξανά στη Γ Εθνική πως “παίζεται το τόπι”. Μαζί με τον Αποστόλη Νάστα και το Θάνο Γιαννακόπουλο παιδιά της Νεάπολης, παιδιά του Ηρακλή μας.

 

  1. Γιώργος Κακαβίτσης: Ο ‘’Μίστερ Γκολ’’ ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα μας, την αγάπησε με το καλημέρα, και με 13 γκολ με την ομάδα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, οδήγησε τον Ηρακλή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Κάκα-Γκολ ήρθε για να μείνει. Και Συνεχίζουμε…