Κυζιρίδης: «Ντράπηκε και η ντροπή»

Συντάκτης: Share:

Απάντηση στην ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού έδωσε ο Γρηγόρης Κυζιρίδης.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση, σε απάντηση των όσων ανέφερε η πρώην ομάδα του περί αδικαιολόγητης αποχώρησης από το έμψυχο δυναμικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Κυζιρίδης:

Ήρθε η στιγμή να αναφερθώ από τη δική μου μεριά για την “αδικαιολόγητη απόφασή” μου να αποχωρήσω από τον Εδεσσαϊκό.

Οι λόγοι είναι οικονομικοί και οργανωτικοί. Ο πρόεδρος κ. Μυλωνάς μας είχε διαβεβαιώσει οτι μόλις η ομάδα εισέπραττε τα χρήματα από τη ΓΓΑ, επρόκειτο να πληρωθούν οφειλόμενοι μισθοί, από δυο ως τρεις, ώστε να εξοφληθούμε. Ήταν λόγια του προέδρου προς εμάς. Αθετήθηκαν οι υποσχέσεις πληρωμών. Κάποιοι πήραν έναντι, κάποιοι ένα μισθό και κάποιοι καθόλου.

Εδώ και έναν μήνα κρατούσα τα παιδιά από ενδεχόμενη αποχή από τις προπονήσεις, ζητώντας τους να κάνουν υπομονή. Ήμουν ο άνθρωπος που συγκρατούσα τους συμπαίκτες μου σε δυσμενείς συνθήκες στην καθημερινότητα. Για παράδειγμα, υπήρχε ελλιπής ρουχισμός, δεν είχαμε αντιανεμικά για κακοκαιρία και βροχές, η προπόνηση γινόταν με 8 μπάλες, το γήπεδο ήταν μπετόν, υπήρχε έλλειψη σε επάρκεια κώνων, ενίοτε και ζεστό νερό για μπάνιο στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι κακές. Η κατάσταση για εμένα προσωπικά δεν ήταν βιώσιμη. Άφηνα άλλες υποχρεώσεις στην άκρη και είχα απώλειες επί προσωπικού και σε οικονομικό επίπεδο. Όσον αφορά την οργάνωση, δεν συνάδει δυστυχώς με το όνομα και την ιστορία του Εδεσσαϊκού σε καμία περίπτωση. Επειδή ήμουν εκ των αρχηγών, οι παίκτες τα έλεγαν σε μένα και εγώ έβγαινα μπροστά και μιλούσα.

Ευχαριστώ το φίλαθλο κόσμο για τη στήριξή του προς τον πρόσωπο αυτά τα 2.5 χρόνια στην ομάδα. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με πράξεις και ήμουν η πρώτη ανανέωση όταν δεν υπήρχε τίποτα ακόμα το φθινόπωρο, κανείς άλλος στο ξεκίνημα της φετινής προσπάθειας. Ήμουν εκεί, αλλά αντί να ακούσω ευχαριστώ για την προσφορά μου και το ρόλο μου και εκτός γηπέδου, βρέθηκα… αδικαιολόγητα να αποχωρώ από την ομάδα. Και η ντροπή, ντράπηκε.