Μποτσφάρης : Αλμωπός Αριδαίας ξανά δυνατός!

Συντάκτης: Share:
Μποτσφάρης : Αλμωπός Αριδαίας ξανά δυνατός!

Μετά την επισημοποίηση της ανόδου για τον Αλμωπό Αριδαίας, ήρθαν οι πρώτοι πανηγυρισμοί και φυσικά η δικαίωση των ανθρώπων που μάτωσαν για να επιτευχθεί.

 

 

Ο τεχνικός διευθυντής του Αλμωπού Αριδαίας, Νάσος Μποτσφάρης, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει χαρακτηριστικά :

 

«Άνοδος για τον Αλμωπό Αριδαίας και επίσημα λοιπόν μετά από μια καταπληκτική χρονια, όπου η ομάδα κατέκτησε πανάξια δίκαια και καθαρά την 1η θέση και το Πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής στον 2ο όμιλο!

 

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε στις 04/07/2017 με την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και όταν όλοι λόγω χρονικών δεδομένων είχανε την ομάδα τελειωμένη. Πιστέψαμε σε αυτό το πλάνο, δουλέψαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες και λόγω οικονομικής κρίσης βάλαμε το λιθαράκι μας στο να συμβεί κάτι μοναδικό, οπου είχε να συμβεί ξανά για την ομάδα του Αλμωπού από την σεζόν 1984 (36 χρόνια πριν) όταν και είχε ανεβεί στην Β´ Εθνική.

 

Αισθάνομαι προσωπικά σαν τεχνικός διευθυντής και μέλος της διοίκησης αυτής της μεγάλης ομάδας, δικαιωμένος γιατί το να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και ειδικά σαν παράγοντας, πολλοί σε λένε κορόιδο, αλλά είναι αυτές οι στιγμές που αποδεικνύεται το εντελώς αντίθετο γιατί οποίος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, ξέρει ότι πρέπει να στερηθείς χρόνο και χρήμα από την από την οικογένεια σου, για να κάνεις κάτι που αποφεύγουν οι περισσότεροι και σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.

 

Έτσι θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω πρώτα από όλα αυτήν διοίκηση που ήταν πάντα ενωμένη σε όλα τους, το τεχνικό επιτελείο και ειδικότερα τον προπονητή μας, καθώς και όλους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από αυτήν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και ειδικότερα την φετινή χρόνια.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της επαρχίας μας και σε όλους τους χορηγούς που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια!! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!! ««ΑΛΜΩΠΟΣ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!!!!!!

 

 

Scroll Up