Ο Δρόσος απάντησε στον Καλογερόπουλο μέσω facebook

Συντάκτης: Share:

Σε σήριαλ φαίνεται πως θα εξελιχθεί  η κόντρα των δυο παραγόντων της Παναχαϊκής .Με νέα τοποθέτηση στο facebook επανήλθε ο Δημήτρης Δρόσος μετά την απάντηση του Σάκη Καλογερόπουλου.

 

 

Συγκεκριμένα  ο Δημήτρης Δρόσος έγραψε τα εξής:

 «Κοίτα δες τώρα τι έπαθα, με πληροφόρησαν ότι … o SaKiS, δήλωσε ότι η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες!

 

Τον Κύριο Κούγια γιατί λες τον προσέλαβα; Για να τα πούμε σε καφέ; Μπορεί τώρα να κατάλαβες πια ότι δύσκολα θα ξαναπάς στην Πάτρα, μετά τα όσα συμβαίνουν άλλα δύστυχως, η μπουρδολογία που ζήτησες να σου γράψουν γιατί ούτε να γράφεις δεν ξέρεις, μόνο μια πρόταση εχει σωστή και αληθινή.

 

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αυτή! Και από αύριο θα ξηλώνω πόντο πόντο όλο το σάπιο παρελθόν σου και θα μάθουν όλοι ποια είναι η πραγματική σου δουλειά, ποιοι είναι οι φίλοι σου, τι θέλατε να κάνετε στην Παναχαΐκή και ποια είναι η επαγγελματική πορεία η δική σου και των υπολοίπων χρηματοδοτών σου.

 

Απλα ελπίζω να είναι στην Ελλάδα για να απολογηθούν μαζί σου και να μην τους ψάχνουμε σε καμιά Ταϊλάνδη ή κανένα Ντουμπάι, όταν έρθει η στιγμή.

 

Μήπως όμως θες πριν από τα δικαστήρια να πάρεις τους αόρατους φίλους σου(αυτούς που μαζί κάνατε επιθεώρηση στο γήπεδο ως αντιπρόσωποι του Σουηδικού Ομίλου και να τα πούμε δημοσίως και μπροστά στο κόσμο της Πάτρας γιατί αργούν τα δικαστήρια;

 

Να μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα στον κόσμο για την εστίαση και τις… κατασκευαστικές; Να πούμε ονόματα διευθύνσεις και ποσοστά για το ποιος χρωστάει σε ποιον και από πού, ποιος ασχολείται με το στοίχημα και πώς,

πού και πώς έχετε ασχοληθεί ξανά με ομάδες; Ποιοι είναι οι φίλοι σου και πού βρίσκετε τα χρήματα;

 

Εχω και κατι γνωστούς στην MollyBet που μπορώ να τους καλέσω να μας βοηθήσουν στις συνομιλίες μας και κάποιους άλλους επίσης στην Skrill!

 

Εως τότε όμως να ξέρετε κάτι που εγώ το κατάλαβα την τελευταία φορά που πλήρωσα τρεις φορές τον δικαστικό επιμελητή για να σας βρει και να σας επιδώσει το εξώδικο. Βάση για να συζητάμε είναι να μας πείτε πού μένετε! Ακόμα και οι μηνύσεις θέλουν μια διεύθυνση .. Εσύ έχεις; Στην Αθήνα, στην Γαστούνη ή στην Σουηδία μένεις; Εναν λογαριασμό ΔΕΗ στο όνομά σου έχεις; Γιατί όταν στο ζήτησα ήταν κομμάτι δύσκολο.

 

Για την ασφάλεια τη δική μου και της οικογένειάς μου, μετά από τα χθεσινοβραδινά, όλα τα στοιχεία που διαθέτω και που είναι όσα δεν φαντάζεστε για σένα και τους φίλους σου, έχουν ήδη παραδοθεί στον δικηγόρο μου κ. Κούγια που τα μελετάει και θα σας απάντησει καταλλήλως εκεί που πρέπει και όπως πρέπει.

 

Γρήγορα θα είναι και στα χεριά της αρμοδίας Εισαγγελίας και εκεί να πάτε να της πείτε για τους ομίλους που έχετε, για τις κατασκευαστικές, τα μαγαζιά εστίασης και τις υπόλοιπες μπαρούφες που λες δεξιά και αριστερά νομίζοντας ότι όλοι τρώνε σανό. Εως τότε εγώ από εδώ θα σου απαντήσω μέχρι και στην τελευταία λέξη από ανέφερες. Μόλις αρχίσαμε. Τα λέμε αύριο με το πρώτο κεφάλαιο της Ιστορίας …

 

Οταν γυρίσεις στην Πάτρα με το καλό να πας να παρακολουθήσεις αυτήν την παράσταση “Ο Καραγκιόζης Μέτοχος ” που τα δικαιώματα του έργου και της ονομασίας ανήκουν στους φιλάθλους της Πάτρας που έχουν κάνει και την ανάλογη αφίσα που κυκλοφορεί ευρέως στο Facebook, σπάει ταμεία μου λένε. Είμαι σίγουρος οτι θα την απολαύσεις τώρα που ξέρεις και τι είναι οι μετοχές!».