Ομάδα επιχειρηματιών θέλουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης: Share:

Μία σημαντική είδηση για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έβγαλε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Ο πρώην έφορος ποδοσφαίρου του Εθνικού και ένας από τους ανθρώπους που εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούνται με αυτό που λέγεται ποδοσφαιρικός Εθνικός, ο Παναγιώτης Βαλσαμίδης, γνωστοποίησε δημόσια κατά την Γ.Σ. ότι ομάδα 12 επιχειρηματιών της πόλης επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ανάμεσα σε αυτούς βέβαια είναι και ο ίδιος ο κ. Βαλσαμίδης, ενώ όπως είπε πρόκειται για γνωστά ονόματα της Αλεξανδρούπολης.

Τις επόμενες ημέρες τα ονόματα των επιχειρηματιών αυτών θα γίνουν ευρέως γνωστά και σύντομα θα υπάρξει και σχετική συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αυγερινό Μεσινέζη.

 

Τα νέα μέλη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Στην Γενική Συνέλευση του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης  που ραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαΐου στις αρχαιρεσίες για ανάδειξη του νέου ΔΣ του Συλλόγου της επόμενης τετραετίας εξελέγησαν οι εξής΅:

Αναλυτικά τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και οι ψήφοι που συγκέντρωσε ο καθένας:

Μεσινέζης 37
Πασιάς 30
Κοϊνάκη 20
Κεμανετζής 14
Λιάσκος 11
Δόβρης 8
Βρετοπούλου 8
Γεωργιάδη 7
Χωρινού 7

Εξελεγκτική Επιτροπή

Λουπασάκη 20
Νικολαΐδης 20
Γούδας 14

Το επόμενο βήμα είναι να συγκροτηθεί το ΔΣ σε σώμα και να προκύψουν οι ρόλοι του καθενός.

Παράλληλα και πριν την εκλογική διαδικασία έγινε γνωστό ότι, ο ορισμός νέου ΤΑΑ (δηλαδή διοίκησης στο τμήμα βόλεϊ) μετατέθηκε για τις 19 Ιουνίου όταν σε έκτακτη γενική συνέλευση θα γίνει παράλληλα και ο απολογισμός του τμήματος βόλεϊ.

Όσο αφορά τα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο από 15 γίνονται 9, ενώ μία αλλαγή στο καταστατικό, είναι ότι πλέον ο έφορος κάθε τμήματος δεν θα μπορεί να παίρνει μόνος του αποφάσεις αλλά θα λογοδοτεί στον πρόεδρο του Συλλόγου.

Πηγή: sportsaddict

Scroll Up