Πανσερραϊκός: Τρομερό video για τις Ακαδημίες των “λιονταριών”

Συντάκτης: Share:

Tα «κόκκινα Media» του Πανσερραϊκού, δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό βίντεο, για τις Ακαδημίες του συλλόγου, προς όλους του φίλους των «λιονταριών».

 

Εντυπωσιακά γυρίσματα, από όλες τις εγκαταστάσεις των ιδιόκτητων αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανσερραϊκού, παρουσιάζουν , την «κόκκινη Ακαδημία», προσκαλώντας κάθε παιδί που αγαπά το ποδόσφαιρο και τα «λιοντάρια»!

Μετα τα 2 promo-teasers των μειωμένων εισιτηρίων διαρκείας και της επετειακής φανέλας, ήρθε αυτό των Ακαδημιών του συλλόγου, για να απογειώσει το ψηφιακό θέαμα προς τους φίλους των «λιονταριών». Με εντυπωσιακά γυρίσματα, εντός, εκτός κι απο αέρος… των ιδιόκτητων αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανσερραϊκού, η «κόκκινη Ακαδημία» συστήνεται κι επίσημα στο κοινό, προσκαλώντας κάθε παιδί που αγαπά το ποδόσφαιρο και τα «λιοντάρια»! Να θυμίσουμε, πως τα γήπεδα των ακαδημιών, προσφέρονται και για αγώνες κοινού, ενώ η χαλαρή και αθλητική ατμόσφαιρα που προσφέρει ο εσωτερικός χώρος, είναι οτι πρέπει, για την θέαση αθλητικών γεγονότων και διάφορων εκδηλώσεων ή συνεστιάσεων.