Πέρασαν εργομετρικά  οι παίκτες των Γιαννιτσών

Συντάκτης: Share:

Από το εργομετρικό κέντρο του Γιώργιυ Ζιώγα  στην Θεσσαλονίκη πέρασαν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών  συνοδευόμενοι απο τον προπονητή Τίμο Καβακά και τους συνεργάτες του.

Το ενημερωτικό δελτίο της ομάδας αναφέρει σχετικά

 

“Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών , πέρασαν την Πέμπτη  από εργομετρικές εξετάσεις με την ομάδα ν` ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το πρότυπο εργομετρικό κέντρο sports Clinic- Γιώργος Ζιώγας  ώστε ν` απολαμβάνει υπηρεσίες ανάλογες των κορυφαίων ομάδων .

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας του αγωνιστικού μας τμήματος, προκειμένου να διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα σεζόν, φροντίσαμε να αξιοποιήσουμε στο ακέραιο τις υπηρεσίες που παρέχει εργομετρικό κέντρο sports Clinic- Γιώργος Ζιώγας.

Μεριμνώντας για την άρτια αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών μας και ταυτόχρονα, για την περαιτέρω ασφαλή εκγύμναση τους, ώστε να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί, εφαρμόσαμε τον εργομετρικό έλεγχο της μυϊκής αξιολόγησης των παικτών μας”.

Σας παραθέτουμε φώτο από την διαδικασία.

Δείτε Επίσης

Scroll Up