Πήρε Σιψή ο Απόλλων Παραλιμνίου

Συντάκτης: Share:

Tον 17χρονο επιθετικό, Παναγιώτη Σιψή δανείστηκε από την ομάδα FC Serres ο Απόλλων Παραλιμνίου.Είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, και ήταν επιτυχία η απόκτηση του από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο 17χρονος επιθετικός (05.02.2002) που το όνομα του βρισκόταν στη λίστα πολλών μεγάλων συλλόγων της χώρας αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα με τη μορφή δανεισμού από τον «Π.Σ. Σέρρες». Ο Παναγιώτης Σιψής ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, στη συνέχεια μεταπήδησε στις ακαδημίες του Παναθλητικού και αργότερα στο προπαιδικό και στο παιδικό τμήμα του «Π.Σ.Σέρρες» με τον Χρήστο Μέγκλα να δείχνει με αυτήν την κίνηση (αποκτώντας ένα από τα καλύτερα και εξελίξιμα ταλέντα) ότι θέλει να επενδύσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν το αύριο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός επιθετικός την περίοδο 2016-17  αγωνίστηκε δανεικός στη Νίκη Χριστός ενώ την περίοδο 2017-18 ήταν βασικό στέλεχος του «Π.Σ. Σέρρες» στην Επίλεκτη κατηγορία, από τους καλύτερους παίκτες του και από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης της 3ης θέσης πετυχαίνοντας συνολικά δέκα γκολ.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Παραλιμνίου για την μεταγραφή αναφέρει σχετικά: «Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει τον δανεισμό του Παναγιώτη Σιψή από την ομάδα Π.Σ. ΣΕΡΡΕΣ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».