Πρόκριση για την Βέροια 3-0 στον Κοπανό

Συντάκτης: Share:

H Bέροια προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ένωσης καθώς επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 του ΓΑΣ Κοπανού και πέρασε στην φάση των “16” του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν εμφανής και φάνηκε στο γήπεδο η ανωτερότητα της «βασίλισσας του βορρά»
Οι Βεροιώτες άνοιξαν το σκορ στο 21′ με το νεαρό Ιωάννου, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 0-1 Στο 37’΄ από εκτέλεση κόρνερ του Ιωάννου, με κεφαλιά του Τσιότρα, έγινε το 0-2, ενώ στο 44′ “ο Καράμπελας εκτέλεσε κόρνερ, ο Ζούρκος πήρε την κοντινή κεφαλιά στέλνοντας πρώτα τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κασαπίδη για το 0-3 και σφράγισε την πρόκριση
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες με τον Ζούρκο και τον Τρούπκο στο 80′.
Η Βέροια την ερχόμενη Τετάρτη θα υποδεχτεί την Νικομήδεια για την φάση των «16»
ΚΟΠΑΝΟΣ: Κασαπίδης (88′ Ορμανίδης), Μποζίνης, Πρόιος Χρ. (86′ Κότσαλης), Πρόιος Δ., Γρυπούδης, Θεοδωρίδης (46′ Μπούφι), Τζιβάρας, Νικόλοφ, Κοσμάς, Ηλίας, Παρθενόπουλος (50′ Σπανός).
ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης (73′ Χατζηπαναγιωτίδης), Ζούρκος, Κυριακίδης, Τσιότρας, Τσουλχάι, Σοφιανίδης, Ιωάννου, Καράμπελας, Βασίλτσης (60′ Παπουτσίδης), Τρούπκος (81′ Παπαστεργίου), Φωτόπουλος (60′ Μυλωνάς).