Σε αναμονή οι Βεροιώτες για τις δυο θέσεις της Super League 2

Συντάκτης: Share:

Η πιθανή αύξηση των ομάδων στη Super League 2 αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα της Βέροιας όπως και των άλλων ομάδων που κέρδισαν τις ανόδους.Το ενδεχόμενο να αριθμεί 14 και όχι 12 ομάδες η υπό σύσταση Super League 2, όπως άφησε να εννοηθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ,κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την τροπολογία, που αφορά την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, η οποία τελικά ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, φέρνει τα πάνω κάτω στις οκτώ πρωταθλήτριες των ομίλων της Γ΄ Εθνικής.

Και αυτό επειδή, για να συμπληρωθεί ο αριθμός τα των 14 ομάδων στην S.L.2, θα πρέπει από την Γ΄ Εθνική να ανέλθουν δύο και αυτές θα προέλθουν από αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρώτων των οκτώ ομίλων.

Οι περισσότερες από αυτές τις ομάδες έχουν σταματήσει τις προπονήσεις, πιστεύοντας ότι η αυλαία του πρωταθλήματος έχει πέσει. Οι άνθρωποι της Βέροιας ήταν προνοητικοί και οι παίκτες της συνεχίζουν τις προπονήσεις.

Έτσι θα περιμένουν μέχρι και αύριο 14/5, που ήταν βάσει του προγραμματισμού η τελευταία προπόνηση για την περίοδο που έληξε, περιμένοντας τυχόν εξελίξεις και ανακοινώσεις από την ΕΠΟ, για την διεξαγωγή ή όχι αγώνων μπαράζ.

Πηγή: Κerkidasport.gr

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up