Στην Νίκη Βόλου ο Κώστας Καρακώστας

Συντάκτης: Share:

Στη Νίκη έχει ενταχθεί ο Κώστας Καρακώστας, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί.

 

Ο νεαρός γκολκήπερ (γεννημένος στις 5/7/2000), είναι ο δίδυμος αδερφός του παίκτη του Ολυμπιακού Βόλο. Χρήστου Καρακώστα. Αμφότεροι ξεκίνησαν από τον Ηρακλή, ενώ έχουν περάσει από ομάδες της Γερμανίας.

Ο γκολκίπερ Κώστας Καρακώστας  που είναι γιος του τεχνικού διευθυντή του Αγροτικού Αστέρα Ηλία  μπορεί να  αποκτήθηκε φέτος,  από τους πράσινους όμως αποχωρεί  για να φορέσει την φανέλα με την οποία αγωνίστηκε ο πατέρας του με τεχνικό τον Μάκη Κατσαβάκη την 10ετία του 90  αλλά  και να είναι ξανά μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Χρήστο που είναι στον Ολυμπιακό Βόλου.

 

Σίγουρα αν η Νίκη ολοκληρώσει τη μεταγραφή του θα έχουμε το όχι και τόσο συνηθισμένο φαινόμενο δύο αδέρφια και μάλιστα δίδυμα να αγωνίζονται στις δύο ιστορικές ομάδες της πόλης.

 

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι παίκτες της Νίκης μετά το ρεπό της Δευτέρας. Στο πρόγραμμα έλαβε μέρος κανονικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλου, Σωτήρης Μπαλάφας ενώ αντίθετα ο Λούκας Γκαρσία παρέμεινε εκτός, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή. Στα θετικά η συμμετοχή σε όλο το πρόγραμμα του Σεμπαστιάν Καμπαγέρο που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς. Ατομικό έκαναν οι Παγώνης και Σάββας Κυριακίδης που ένιωσαν ενοχλήσεις σε γόνατο και δικέφαλο, αντίστοιχα.

 

Στην προπόνηση έλαβε μέρος ο Κώστας Καρακώστας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα συμπληρώσει την τριάδα των πορτιέρο της Νίκης.