Συλλυπητήριο της ΕΠΣ Πέλλας, Γιαννιτσών και Αλμωπού για αδόκητο χαμό του Γιώργου Μίλτση

Συντάκτης: Share:

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πέλλας με αφορμή τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του διαιτητή της Ένωσής μας κ. Μίλτση Γεωργίου συνήλθε εκτάκτως σήμερα 23-6-2019 και αποφάσισε ομόφωνα :


Να παραστεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας καθώς και η Επιτροπή Διαιτησίας στην εξόδιο ακολουθία.
Να εκφράσει και δημόσια τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια της για τον πρόωρο και άδικο χαμό στην οικογένεια του εκλιπόντος . 
Να καταθέσει χρηματικό ποσό σε ευαγές ίδρυμα του Νομού μας

Τα Γιαννιτσά εκφράζουν την θλίψη τους για Μίλτση

Ανακοίνωση συλλυπητηρίων προς τους οικείους του διαιτητή Γιώργου Μίλτση, που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο τροχαίο με τα ποδήλατα, στην εθνική οδό Έδεσσας-Πτολεμαϊδας, εξέδωσε ο ΑΣ Γιαννιτσά. Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον 24χρονο αξιολογημένο βοηθό Γ΄ Εθνικής από την ομάδα της Πέλλας: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του άτυχου διαιτητή Γιώργου Μίλτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλή δύναμη στους οικείους του».

Αλμωπός: Καλό Παράδεισο

Όλη η οικογένεια του Αλμωπού Αριδαίας εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Μίλτση για την απρόσμενη απώλεια του. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, καλό Παράδεισο.

Με τιμή το Δ.Σ του Αλμωπού Αριδαίας

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up