Τα είπαν με τον Γεραπετρίτη οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής

Συντάκτης: Share:
Τα είπαν με τον Γεραπετρίτη οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής

Τηλεδιάσκεψη είχαν σήμερα οι οκτώ πρόεδροι των πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

 

Οι πρόεδροι των ομάδων ενημέρωσαν τον υπουργό για την πρόταση τους που έχει δημοσιοποιηθεί από δεκαημέρου, στην οποία ζητούν την ενοποίηση της Super League 2 και της Football League σε μια Β’ Εθνική δυο ομίλων χωρισμένων με γεωγραφικά κριτήρια.

 

Ο υπουργός Επικρατείας άκουσε τους εκπροσώπους των οκτώ ομάδων χωρίς δεσμεύσεις και ζήτησε υπόμνημα με τις προτάσεις τους.

 

Αυτό που ζητήθηκε απο τις ομάδες ήταν να καταθέσουν σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματα τους την Δευτέρα, προκειμένου να μελετηθεί τόσο απο τον Υπουργό Επικρατείας, όσο και απο τα αρμόδια τμήματα της Κυβέρνησης και ίσως τότε να προκύψουν εξελίξεις. Την δέσμευση του, οτι θα παραδώσει το σχετικό έγγραφο, σημείωσε ο νομικός εκπρόσωπος των ομάδων κ. Χάρης Γρηγορίου, ενώ ο Τάσος Καζίας του Πανσερραϊκού  τόνισε, οτι θα συνεχιστεί η βοήθεια στην ανάλυση της πρότασης και το υπόμνημα, απο την ομάδα εργασίας, του Πανσερραϊκού.

 

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου των «8»:

Τηλεδιάσκεψη είχαν σήμερα οι οκτώ πρόεδροι των πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Οι πρόεδροι των ομάδων ενημέρωσαν τον υπουργό για την πρόταση τους που έχει δημοσιοποιηθεί από δεκαημέρου, στην οποία ζητούν την ενοποίηση της Super League 2 και της Football League σε μια Β’ Εθνική δυο ομίλων χωρισμένων με γεωγραφικά κριτήρια. Ο υπουργός Επικρατείας άκουσε τους εκπροσώπους των οκτώ ομάδων χωρίς δεσμεύσεις και μάλιστα απλά ζήτησε υπόμνημα με τις προτάσεις τους.

Scroll Up