Την Δευτέρα η πρώτη των Γιαννιτσών -Ραντεβού στις 6:30 μ.μ στο γήπεδο

Συντάκτης: Share:

Ξεκινά την Δευτέρα στις 6:30 μ.μ  στο Δημοτικό στάδιο της Πόλης η ομάδα των Γιαννιτσών με τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν,

Ήδη ο σύλλογος έστειλε προσκλήσεις σε χορηγούς και καλεί όλους του φίλους της ομάδας να  παραβρεθούν στην πρώτη της ομάδας την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουλίου στις  6:30 μ.μ στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Κανονικά παρόν στην πρώτη θα δώσουν οι Καροαγλανίδης, Πέλκας, Ευθυμιάδης, Μπαμπαλής, Παντεκίδης, Σερα, Μουρικι, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος και Τοψής που συνεχίζουν κανονικά με την ομάδα.

Παρόν στην πρώτη θα δώσουν και οι νεαροί πολλά υποσχόμενοι Κώστας Γιώργος και Σαλονικίδης Γιάννης από την Ακαδημία Γιαννιτσών, Γεροντίδης Νίκος , Στεφανίδης Ζαχαρίας από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και  Χατζηλιάδης Γιώργος  και Στεργιου Μιχάλης  από Αραβησσό  που αποκτήθηκαν από τον σύλλογο.

Η ομάδα από αύριο θα ανακοινώσει τις πρώτες από τις 8 με 10 μεταγραφές πρώτης γραμμής που ετοιμάζει κατόπιν εισήγησης του  Πυλαιώτη τεχνικού  Τίμου Καβακά

Ήδη ο Γιαννιτσιωτικος σύλλογος, με πολύ εχέμυθο τρόπο, έχει έρθει σε συμφωνία με πρωτοκλασάτα ονόματα, που αναμένεται να προκαλέσουν εντύπωση με την ανακοίνωση τους. Κάτι που θα γίνει  τις επόμενές μέρες, πολλοί από τις μεταγραφές αναμένεται να δώσουν παρόν στην πρώτη της ομάδας μας.

Ο Σύλλογος ευελπιστεί και θέτει ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο, την προώθησή νεαρών ταλαντούχων παιδιών και ταυτόχρονα μια πολύ καλύτερη παρουσία από την περσινή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο δημοτικό στάδιο της πόλης ενώ από τις 30 Ιουλίου θα παραδοθεί τον πλήρες ανακαινισμένο γήπεδο του νέου Μυλοτόπου (φώτο από το γήπεδο) όπου θα αποτελεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας, η ομάδα μας με δικά τις κεφάλαια ανακαίνισε πλήρως το γήπεδο, ενώ εγκατάστησε και πλήρες κλειστό γυμναστήριο με πολλά σύγχρονα όργανα γυμναστικής.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με την καθοδήγηση του τεχνικού τημ με επικεφαλής τον Τίμο Καβακά και των συνεργατών του