ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ; Αναστάτωση στον Άρη με Μαντσίνι, που δεν θα παίξει με Ολυμπιακό!

Συντάκτης: Share:

Οι εξελίξεις του θέματος Μαντσίνι είναι ραγδαίες και αρνητικές για τον Άρη, που δεν θα έχει τελικά στη σύνθεσή του τον Ντανιέλ Μαντσίνι στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου, όπου παίζεται η πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Άρης άφησε τον Μαντσίνι να πάει να διαπραγματευθεί στην Αθήνα, δημιουργήθηκε αναστάτωση στην ομάδα και στον κόσμο του Άρη, που απόλυτα φυσιολογικά μπορεί να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για αυτή την εξέλιξη της παραχώρησης του παίκτη στον Παναθηναϊκό, αντί 2,1 εκ. ευρώ, τη στιγμή που η ομάδα ετοιμάζεται για ένα μεγάλο παιχνίδι πρόκρισης στο κύπελλο, το οποίο έχει να πάρει 53 χρόνια!

Ο παίκτης δεν μπορούσε να πάει την Πέμπτη στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό;

Στο ερώτημα κάποιος πρέπει να απαντήσει από τον Άρη γιατί οι οπαδοί πήγαν στην προπόνηση για να “ντοπάρουν” τους παίκτες, έψαχναν τον Μαντσίνι και είναι βέβαιο ότι σήμερα που γίνεται γνωστό ότι δεν θα αγωνιστεί, θα είναι απογοητευμένοι ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον “εχθρό” της ομάδας, τον Ολυμπιακό!

Γιατί τον πούλησαν σήμερα και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι, αλλά αντίθετα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, με την σύμφωνη γνώμη του Άρη, φυσικά;

Η διοίκηση του Άρη οφείλει μια απάντηση στον κόσμο της ομάδας και σε όλους που περιμένουν πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού…