Γιουβέντους: Άνθρωπος της Ferrari στο τιμόνι μετά τις ραγδαίες εξελίξεις

Συντάκτης: Share:

Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε θα είναι προσωρινά ο επικεφαλής της Γιουβέντους μετά την παραίτηση των Ανδρέα Ανιέλι, Πάβελ Νέντβεντ και του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

Βαθιά τομή στα διοικητικά πεπραγμένα αλλά και στο μέλλον της Γιουβέντους έφεραν οι ραγδαίες εξελίξεις της Δευτέρας, όταν και ανακοινώθηκε πως σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του.

Πλέον, η Γιουβέντους θα παραμένει με προσωρινό διοικητικό συμβούλιο μέχρι τις εκλογές που θα γίνουν στις αρχές του 2023, ενώ η παραίτηση των Ανδρέα Ανιέλι και Πάβελ Νέντβεντ φέρνει στη θέση του επικεφαλής έναν άνθρωπο συνδέεται άμεσα με τη συνδεδεμένος με την Scuderia Ferrari.

Ο λόγος για τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε που από το 2015 έως το και το 2019 ήταν επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, ενώ άνηκε στον όμιλο από το 1995.

Από το 2019 και έπειτα ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στην ομάδα της Γιουβέντους και πλέον, μετά τις σαρωτικές αλαγές στην ομάδα του Τορίνου, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα αναλάβει, έστω και προσωρινά, το τιμόνι της ομάδας.