Γιούργκεν Κλόπ: «Μας δίνει μεγάλη ώθηση η προπόνηση επαφής»

Συντάκτης: Share:
Θέλουν Κλοπ στον πάγκο της Μπαρτσελόνα! (pic)

Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε, ότι το ξεκίνημα της «προπόνησης επαφής» δημιουργεί «τεράστια διαφορά» στην ομάδα, καθώς εντείνει την προετοιμασία της για την επανεκκίνηση της σεζόν στις 17 Ιουνίου.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλόπ τόνισε:

 «Είναι απολύτως εξαιρετικό, μια τεράστια διαφορά …μπορούμε να δουλέψουμε σε όλα τα πράγματα που θέλαμε να εργαστούμε. Η πρώτη εβδομάδα ήταν ήδη πολύ καλή με μικρά γκρουπ, μου άρεσε … ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε, να συνηθίσουμε το γήπεδο, τις μπάλες και τα παπούτσια … τώρα δουλεύουμε σε θέματα τακτικής, κάτι που λειτουργεί πραγματικά καλά. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να σημειώσουμε πρόοδο τις επόμενες δύο ή τρεις εβδομάδες, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να οργανωθούν. Πρέπει επίσης να  μάθουμε ακόμα μερικές  πληροφορίες,  ώστε να τις χρησιμοποιούμε κάθε δευτερόλεπτο που είμαστε μαζί»

Η Λίβερπουλ έχει προβάδισμα βαθμών έναντι της Μάντσεστερ Σίτι και χρειάζεται δύο νίκες για να εξασφαλίσει τον πρώτο τίτλο στο πρωτάθλημα μετά 30 χρόνια. Είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Έβερτον στο πρώτο της παιχνίδι.

Scroll Up