Η αλήθεια για την πώληση Τσόλακ στη Ρέιντζερς! Πόσο πίσω είναι οι Σκωτσέζοι στα λεφτά…

Συντάκτης: Share:

Για απόλυτη συμφωνία μεταξύ Ρέιντζερς και Αντόνιο Τσόλακ, κάνει λόγο, Σκωτσέζικη ιστοσελίδα, επικαλούμενη και tweet Σκωτσέζου δημοσιογράφου, αλλά τα γεγονότα είναι κάπως διαφορετικά!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα ibroxnews, φιλοξενεί ρεπορτάζ με τίτλο “Η Ρέιντζερς ελπίζει να αποκτήσει σύντομα τον Αντόνιο Τσόλακ, χρήματα και προσωπικοί όροι, έχουν ήδη συμφωνηθεί”, στο οποίο τονίζεται μεταξύ άλλων πως ο Κροάτης φορ θέλει να “μετακομίσει” στη Ρέιντζερς, έχοντας ως δέλεαρ και μία πιθανή συμμετοχή των Σκωτσέζων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Υπάρχει συμφωνία με τον Αντόνιο Τσόλακ, όμως υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συμβούν προτού ο ΠΑΟΚ εγκρίνει τη μεταγραφή. Το ποσό έχει συμφωνηθεί, οι προσωπικοί όροι με τον ποδοσφαιριστή έχουν διευθετηθεί, ο παίκτης θέλει να ενταχθεί στη Ρέιντζερς, αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον αντικαταστάτη του. Έχει καθυστερήσει, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα», γράφουν.

Από τα παραπάνω όμως, τίποτα δεν ισχύει, περα από το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει συμφωνήσει για την πώληση του ποδοσφαιριστή, αφού οι Σκωτσέζοι έχουν καταθέσει μικρή πρόταση σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πώληση του παίκτη, η διαφορά είναι περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ και οι κατ΄ευφημισμό τσιγκούνηδες Σκωτσέζοι πάντοτε προσπαθούν να πληρώσουν λιγότερα.

Εάν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει 3,5 εκ. πολύ δύσκολα θα δώσει τον Τσόλακ και αυτό το ξέρουν, αλλά θέλουν να μειώσουν τις απαιτήσεις, μόνο που, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη να τον πουλήσει αυτή τη στιγμή.