Η καινούρια ποδοσφαιρική ακαδημία με την «υπογραφή» Κατσουράνη

Συντάκτης: Share:

Ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε τη δημιουργία της πρώτης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική που φέρει την υπογραφή και τη φιλοσοφία του για το παιδικό ποδόσφαιρο.

Σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα προχωρά ο Κώστας Κατσουράνης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα το 2004 ανακοίνωσε τη δημιουργία της πρώτης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική που φέρει την υπογραφή και τη φιλοσοφία του ιδίου για το παιδικό ποδόσφαιρο.

Η Falcons Football Academy, όπως είναι το όνομά της, αφορά παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, με τον 43χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Μπενφίκα κλπ. να στοχεύει στην εκμάθηση των αρχών του ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία και το χαμόγελο.

Η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω τη δημιουργία της Falcons Football Academy της πρώτης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική που φέρει την υπογραφή και τη φιλοσοφία μου για το παιδικό ποδόσφαιρο!

Μαζί με τους συνεργάτες μου δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη προς το παιδί και με τεράστιο σεβασμό προς το ποδόσφαιρο, μια Ακαδημία για ηλικίες από 4 έως 12 ετών για να μοιραστούμε μαζί με τους μικρούς μας άσους τις γνώσεις και την πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια!

Στην Falcons Football Academy (FFA) βάζουμε σε πρώτο πλάνο την ψυχαγωγία και το χαμόγελο, εκπαιδεύοντας παιδιά που θα αγαπήσουν το δημοφιλέστερο άθλημα»!

 

Επιμέλεια: Ορφέας Τσαυταρίδης