Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ενίσχυση με Σολομωνίδη, Μόλα και Τσάνι!

Συντάκτης: Share:

Την δική του “αντεπίθεση” θα κάνει ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’  Εθνικής και φρόντισε να ενισχυθεί στην περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει κι άλλους παίκτες, εκτός από τους τρεις ικανότατους και “διψασμένους” για μπάλα, που ήδη απέκτησε, για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πρόκειται για τον νεαρό (18 χρόνων), αλλά ταχύτατο και πολλά υποσχόμενο μπακ, Χρήστο Σολομωνίδη, ο οποίος ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον απέκτησε ο Ποσειδώνας, ζήτησε όμως ο ίδιος να αποχωρήσει από την Μηχανιώνα, για να αποδείξει σε άλλη ομάδα την αξία του και ήδη εντυπωσιάζει από τις πρώτες προπονήσεις στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ο Γιάννης Ζαντόπουλος πήρε επίσης στον Ηρακλή, τον Σεμπάστιαν Μόλα και τον  Άρμπερ Τσάνι.

Ο Μόλα είναι 21χρονος Αλβανός επιθετικός (και κορυφή και άκρα), που αγωνιζόταν στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (συμπαίκτης με Σολομωνίδη) και παλιότερα σε Τρίκαλα, ΝΠΣ Βόλος (Κ19) και τη Λουφτετάρι.

Ο Τσάνι είναι 19χρονος αμυντικός χαφ, που αγωνιζόταν στον Εθνικό Σοχού και παλιότερα σε Οδυσσέα Κορδελιού και τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός Σολομωνίδης, που αγωνίζεται στα πλάγια της άμυνας:

O Μόλα και ο Τσάνι, που υπέγραψαν επίσης στον Ηρακλή Αμπελοκήπων: