Ηρακλής: Ενημερώθηκε ο Μητσοτάκης για το γήπεδο στους Χορτατζήδες

Συντάκτης: Share:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και ενημερώθηκε για την προοπτική δημιουργίας γηπέδου στους Χορτατζήδες για τον Ηρακλή.

Η χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη είχε και κυανόλευκο χρώμα σχετικά με την προοπτική κατασκευής του γηπέδου στους Χορτατζήδες.

Στην συνάντηση που είχε με τους βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης αναφέρθηκαν στην προοπτική κατασκευής ποδοσφαιρικών γηπέδων στην Θεσσαλονίκη. Για την περίπτωση του Ηρακλή το θέμα ανακίνησε ο Θόδωρος Καράογλου. Μετέφερε ότι υπάρχουν συνεχής επαφές αλλά και συναντήσεις με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Γιάννη Τσακίρη αλλά και τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρο Καλαφάτη.

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Άδωνη Γεωργιάδη που τόνισε ότι είναι σε διαρκείς συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή και στην τελευταία συνάντηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, προχώρησαν σε σημαντικές λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την προσπάθειας κατασκευής του γηπέδου.

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του Σταυρου Καλαφάτη που τόνισε ότι έχουν γίνει πολλές ουσιαστικές κινήσεις και το σημαντικότερο είναι ότι ο Ηρακλής διαθέτει ιδιόκτητο χώρο για την κατασκευή του γηπέδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στην φετινή χρονιά υπήρξαν πολλές συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ήδη υπάρχουν και σχετικές μελέτες για το θέμα. Πέρα από την εξέλιξη που υπάρχει από την μεριά της Κυβέρνησης σημαντικό στήριγμα στην προσπάθεια υπάρχει από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Ήδη η συνεισφορά του είναι μεγάλη δείχνοντας άμεσα αντανακλαστικά και έχει βοηθήσει σε πολλά επίπεδα.