Αγωνία Τροΐζι για Κλέιτον και Κουτρομάνο

Συντάκτης: Share:

Δύο βασικότατα στελέχη της ομάδας εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά αμφίβολα, όσον αφορά την αναμέτρηση της 30ής αγωνιστικής, όμως η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από τον τηρεί στάση αναμονής για την εξέλιξη της κατάστασης του Κλέιτον και του Δημήτρη Κουτρομάνου, στους οποίους αφορά το όλο θέμα.

Αμφότεροι βρίσκονται εκτός μάχης, λόγω θλάσης και κάθε άλλο παρά δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, ασχέτως αν ευνοεί προς αυτήν την κατεύθυνση η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των γιορτών του Πάσχα.

Παρά το γεγονός ότι απέχει μεγαλύτερο διάστημα, ο Βραζιλιάνος μέσος συγκεντρώνει ακόμη λιγότερες πιθανότητες, σε σχέση με τον Έλληνα αμυντικό, ώστε να προλάβει τον αγώνα του φινάλε της σεζόν, καθώς ο δικός του τραυματισμός κρίνεται βαρύτερος.

Πάντως, ο Τροΐζι είναι αναγκασμένος να περιμένει αμφοτέρους μέχρι τελευταία στιγμή, καθώς πρόκειται για τον βασικό επιτελικό μέσο και τον βασικό δεξιό μπακ της ομάδας.