Αισιοδοξία, αλλά και επιφυλακτικότητα…

Συντάκτης: Share:
Αισιοδοξία, αλλά και επιφυλακτικότητα…

Ο οργανισμός του Ηρακλή αντιμετωπίζει αμφίθυμα και αμφίσημα τη σημερινή δικαστική μάχη στο Εφετείο της ΕΠΟ.

Από τη μία εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος για την τελική έκβαση και από την άλλη απολύτως επιφυλακτικός, διατηρώντας τους λόγους του για την έκφραση και των δύο συναισθημάτων.

Η συγκρατημένη αισιοδοξία είναι απόρροια των γεγονότων και της πραγματικότητας, η οποία είναι απολύτως υπέρ της «κυανόλευκης» πλευράς. Ο Ημίθεος είχε εξ αρχής το δίκιο με το μέρος του σε ηθικό επίπεδο, αλλά εδώ και αρκετό καιρό το δίκαιό του εδράζεται και σε νομικά ερείσματα, μετά τις γνωστές αθωωτικές δικαστικές αποφάσεις στις υποθέσεις των πλαστών ενημεροτήτων.

Ωστόσο, η επιφυλακτικότητα πηγάζει από το γεγονός ότι η ΕΠΟ παραμένει… ΕΠΟ και το ποδοσφαιρικό σύστημα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταστραφεί και να αντιμετωπίσει με πλέρια θετικότητα ένα αίτημα του «Γηραιού», όσο δίκαιο και όσο εύλογο κι αν είναι αυτό.

«Σε κάθε περίπτωση, εμείς δίνουμε τον αγώνα μας, με πίστη και αποφασιστικότητα, έχοντας επίγνωση ότι το δίκαιο είναι μαζί μας. Η Ομοσπονδία, ας αναλάβει – για μια ακόμη φορά – την ευθύνη της έναντι του Ηρακλή. Αν επιθυμεί εκ νέου να εγκληματήσει εις βάρος του, ας το πράξει. Αν θέλει να αποδείξει ότι κινείται στον δρόμο της αλλαγής προς το καλύτερο, όπως υποστηρίζει, θα το διαπιστώσουμε σύντομα», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά οι επιτελείς του Ερασιτέχνη.

 

Scroll Up