Άλεξιτς: «Με ίδια φιλοσοφία, για καλύτερα αποτελέσματα»

Συντάκτης: Share:

Ο Κόστα Άλεξιτς οδεύει προς τη δεύτερη χρονιά του με τα «κυανόλευκα», με τον Σέρβο άσο να μιλάει για την προετοιμασία της ομάδας, τους στόχους του Ηρακλή, αλλά και τον νέο του συμπαίκτη, Άλεν Μελούνοβιτς.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Κόστα Άλεξιτς αναφέρθηκε στην φιλοσοφία των ποδοσφαιριστών του Κώστα Γεωργιάδη, τονίζοντας παράλληλα πως οι «κυανόλευκοι» θα καταβάλουν τα μέγιστα για να καταφέρουν κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αναφορικά με την προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία και καθημερινά δουλεύουμε σκληρά. Άλλωστε έχουμε υψηλότερους στόχους για την νέα σεζόν και θα μας βοηθήσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα. Έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν απόλυτα και θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία που είχαμε πέρσι, αλλά θέλοντας να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

 

Συνεχίζοντας ο Σέρβος επιθετικός του Ηρακλή, αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του πλέον Άλεν Μελούνοβιτς: «Τον γνωρίζω και είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής και έχει πολλούς αγώνες στα πόδια του, πετυχαίνοντας πολλά γκολ. Πιστεύω θα μας μεταφέρει την δύναμη και την ενέργεια στην επίθεση για να έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Έχω συζητήσει μαζί του και τον ενημέρωσα για την πόλη της Θεσσαλονίκης, την ιστορία της ομάδας και τους φιλάθλους μας. Καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι είναι μια σεζόν με υψηλές απαιτήσεις και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να μπορέσουμε αγώνα με αγώνα να τα καταφέρουμε».