Αλλαγή τακτικής στο θέμα των αποχωρήσεων

Συντάκτης: Share:

Τα όσα προέκυψαν από τον αγώνα στη Δράμα, όταν οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν αποφασίσει να απομακρύνουν την πρώτη τετράδα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συγκαταλέγονταν στους «αποχωρούντες», έχουν οδηγήσει τη διοίκηση, αλλά και την τεχνική ηγεσία σε μία πιο ορθολογιστική, ρεαλιστική και προσεκτική αντιμετώπιση του θέματος.

Ενώ, λοιπόν, είναι προαποφασισμένο να συνεχιστούν οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ, με την αποδέσμευση ορισμένων ακόμη ποδοσφαιριστών, έχει αποφασιστεί μία σαφής αλλαγή τακτικής ως προς τον χειρισμό αυτής της διαδικασίας, ώστε να μην επιβαρυνθεί η αγωνιστική προοπτική της ομάδας.

Συγκεκριμένα, εγκαταλείπεται η ιδέα του να προχωρήσει ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος σε άμεση λύση συνεργασίας με μαζικό τρόπο, με όσους έχει συμφωνηθεί ότι δεν βρίσκονται εντός πλάνων για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά η όλη ιστορία θα προχωρήσει με τη φιλοσοφία «εισροών – εκροών».

Δηλαδή, όταν το αγωνιστικό υλικό καλύπτεται με την προσθήκη κάποιου ποδοσφαιριστή σε μία θέση από τη μεταγραφική αγορά, θα προχωρά και η αποδέσμευση ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στο συγκεκριμένο ρόλο και δεν υπολογίζεται από τους «κυανόλευκους».

Μανουέλ Ρόκα και διοίκηση δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μείνουν εκτεθειμένοι από εναλλακτικές επιλογές, καθώς το πρωτάθλημα επαναρχίζει το ερχόμενο Σάββατο, με απαιτητικές αναμετρήσεις και μέσα στο παιχνίδι βρίσκονται οι απώλειες από τραυματισμούς και κάρτες.

Δείτε Επίσης

Scroll Up