Αλλεπάλληλες συσκέψεις στο εσωτερικό του Συλλόγου

Συντάκτης: Share:
Αλλεπάλληλες συσκέψεις στο εσωτερικό του Συλλόγου

Εξαιρετικά δύσκολα είναι τα πράγματα για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Εξ αρχής ήταν δύσκολα, λόγω της απουσίας οικονομικής δυναμικής στην προσπάθεια για διέξοδο στο διαφαινόμενο αδιέξοδο, μετά την ουσιαστική διάλυση της τωρινής ΠΑΕ σε οικονομικό επίπεδο, όμως, από εδώ και πέρα, λόγω και της απουσίας χρονικών περιθωρίων αλλά και της απουσίας εναλλακτικών επιλογών, έχουν καταστεί ακόμη πιο δύσκολα.

Η όλη επιχείρηση διεξάγεται μέσα από τις προσπάθειες των διοικούντων τον Ερασιτέχνη και των μελών της επιτροπής σωτηρίας, που αποπειρώνται να βρουν μια λύση βιώσιμη και ρεαλιστική για την ομάδα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν επιδοθεί σε μία σειρά συσκέψεων αυτές τις μέρες.

Αξιολογούν τις όποιες προοπτικές υπάρχουν και μελετούν το επόμενο βήμα, που μπορεί να πραγματοποιηθεί, προκειμένου να «σώσουν την παρτίδα».

Στις συζητήσεις, που γίνονται, η λύση της Γενικής Συνέλευσης εξετάζεται μόνο ως καταληκτική παράμετρος της όλης ιστορίας και επιδιώκεται να κερδηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος χρόνος, προκειμένου να παρουσιάσουν στους Ηρακλειδείς μία πρόταση, η οποία να αφορά στη συνέχεια του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όπως προκύπτει, μέσα από τις συσκέψεις κι αν ακόμη η κατάληξη είναι αρνητική και δεν προκύψει καμία λύση και πάλι η Συνέλευση θα είναι εκείνη, που θα ενημερωθεί αναλυτικά για τα πάντα και θα αποφασίσει τον τρόπο, με τον οποίο θα διαχειριστεί η οικογένεια του Ημίθεου το αύριο του ποδοσφαιρικού Τμήματος…

 

Scroll Up