Αναγκασμένος να ζήσει με αυτή την κατάσταση!

Συντάκτης: Share:

Μετά και την απόρριψη της έφεσης από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ο Ηρακλής είναι αναγκασμένος να ζήσει με αυτή την κατάσταση και να χτίσει το πλάνο του για τη νέα σεζόν με περιορισμούς.

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει άδεια για το πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Γηραιός θα βγει στο μεταγραφικό παζάρι με περιορισμούς. Συγκεκριμένα θα μπορεί να αποκτήσει μόλις τρεις ποδοσφαιριστές με ηλικία 25 ετών και πάνω, ενώ θα μπορεί να αγοράσει όσους ποδοσφαιριστές θέλει κάτω των 23ων ετών. Αν αυτοί οι περιορισμοί είναι δίκαιοι με βάση τον φάκελο που παρουσίασε ο Γηραιός είναι μια κουβέντα που σηκώνει πολλή συζήτηση και δεν θα γίνει τώρα.

Όσες δυσκολίες και να δημιουργεί αυτή η κατάσταση, οι “κυανόλευκοι” πρέπει να ζήσουν με αυτό και αυτό θα κάνουν! Άλλωστε το πρώτο περσινό τεστ που εμπεριείχε τις ίδιες δυσκολίες, τα ίδια προβλήματα, ξεπεράστηκε με επιτυχία. Ο Ηρακλής παρουσίασε ένα αξιοπρεπές πρόσωπο την περσινή σεζόν. Ουσιαστικά στην πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2 κατάφερε να τερματίσει με άνεση στην μέση της βαθμολογίας και να δείξει (ποδοσφαιρικά) πράγματα που σε κάνουν να αισιοδοξείς για το μέλλον. Σίγουρα δεν πρέπει να είναι αυτός ο στόχος του Ηρακλή, αλλά αν βαδίζεις πάνω σε μία γραμμή με ποδοσφαιρική λογική θα έρθουν σύντομα και οι επιτυχίες και η επίτευξη των στόχων που θέτεις και θέλεις. Έτσι ο Γηραιός πρέπει να ζήσει με αυτή την κατάσταση και φέτος, και να κοιτάει μόνο πιο πάνω παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Όπως και να έχει ο ίδιος ο κύριος Ευγενίου έχει κάνει σαφές πως ακόμη και να μην πάρει αδειοδότηση η ομάδα (κάτι που τελικά έγινε), οι στόχοι της παραμένουν ίδιοι. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά αύριο (1/7) στην στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί, στην οποία θα γίνει γνωστός τόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, όσο και οι στόχοι που θα θέσει για τη νέα σεζόν