Αναμένεται έλευση του Τομ Παπαδόπουλου

Συντάκτης: Share:

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, εξακολουθεί να επιμένει ότι βρίσκεται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την πλευρά του Βόλου ΝΠΣ για απόκτηση του ΑΦΜ της θεσσαλικής ομάδας με… χρονοκαθυστέρηση μιας αγωνιστικής περιόδου, παρά την εμφατική και μάλλον απαξιωτική δημόσια διάψευση του θέματος από πλευράς του Αχιλλέα Μπέου.

Μάλιστα, στις επικοινωνίες του με ανθρώπους του «κυανόλευκου» περιβάλλοντος, ο Τομ Παπαδόπουλος φέρεται να σημειώνει ότι προγραμματίζει την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να χειριστεί από κοντά τα θέματα, που τον αφορούν και έχουν να κάνουν με τον Ημίθεο.

Προφανώς θα ασχοληθεί με το ζήτημα του Βόλου, εφόσον ο ίδιος επιμένει ότι υφίσταται, ενώ προβλέπεται να έχει επαφές με συνεργάτες του για τα θέματα της τωρινής ΠΑΕ, τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Σημειώνει δε, ότι προτίθεται να είναι αυτοπροσώπως παρών στην επικείμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, σχετικά με το θέμα του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Επιθυμεί να απευθυνθεί προς τους Ηρακλειδείς και να υποστηρίξει τις θέσεις του για την ομάδα, κατά τη διαδικασία κρίσης των προτεινόμενων λύσεων για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού «Γηραιού».

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up