Αντιστροφή ρόλων, με πρωταγωνίστρια την Κ17

Συντάκτης: Share:

Η αρχική ιδέα των ανθρώπων του Ηρακλή για προσχηματική συμμετοχή στη Γ΄ ερασιτεχνική της ΕΠΣΜ, μόνο και μόνο για να καλυφθεί με «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική δραστηριότητα η τρέχουσα σεζόν και να αξιοποιηθούν τα πιο μεγάλα ηλικιακά παιδιά των Τμημάτων Υποδομής, είχε ως βάση υλοποίησης τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της περσινή Κ19.

Ήταν δεδομένο ότι θα υπήρχαν διαρροές, καθώς κάποιοι από τη συγκεκριμένη ομάδα θα επέλεγαν την οδό της μεταγραφής σε σωματείο μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά οι ασχολούμενοι με το εγχείρημα δεν είχαν εντός του προγραμματισμού τους μία τόσο μεγάλη «διαρροή» αγωνιστικού υλικού.

Βεβαίως, αν επικρατούσε η στάση της ολικής αποχής από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, αυτομάτως το σύνολο των παιδιών της Κ19 θα αποδεσμευόταν από τον Ημίθεο και θα έπρεπε – αναγκαστικά – να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη, όμως οι «κυανόλευκοι» παράγοντες – κακά τα ψέματα – είχαν κατά νου να στήσουν μία ομάδα με κορμό την Νέων.

Όπως αποδεικνύεται, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και τα δεδομένα ως προς τη συγκρότηση του ρόστερ αντιστρέφονται.

Αντί η Κ17 να έρθει να «κουμπώσει» συμπληρωματικά στο ρόστερ, αναμένεται να μετασχηματιστεί σε βασικό άξονα του έμψυχου δυναμικού, που θα εκπροσωπήσει τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, ενώ όσα παιδιά από την Κ19, τελικά, μετάσχουν στην προσπάθεια, θα έχουν μεν βασικό ρόλο, αλλά θα είναι εκείνα, που θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά στο σύνολο, όσον αφορά στα αριθμητικά δεδομένα…