Αποφάσεις από τον πρόεδρο, με τα μεταγραφικά στο προσκήνιο

Συντάκτης: Share:

Ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Στάθης Καραντώνης αναμένονται στη Θεσσαλονίκη προς το τέλος της εβδομάδας (Παρασκευή 14/12), με την έλευση των δύο κορυφαίων της «κυανόλευκης» διοίκησης να έχει καταστεί πιο επίκαιρη και πιο αναγκαία χρήσιμη από ποτέ.

Αυτό, διότι η περίσκεψη και ο προβληματισμός στη Μίκρα έχει φτάσει στο ζενίθ του, μετά την παταγώδη αποτυχία της ομάδας στην αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, με τους ιθύνοντες του Ημίθεου να αντιλαμβάνονται ότι τα όσα θετικά συνέβησαν στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές, είχαν τον χαρακτήρα ευχάριστης παρένθεσης και δεν σήμαιναν και ούτε προοιώνιζαν – σε καμία περίπτωση – την ουσιαστική αγωνιστική ανάκαμψη.

Ο μεγαλομέτοχος είχε επανειλημμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους συνεργάτες του στη διοίκηση και δεν έκρυψε την πλήρη απογοήτευσή του από τα τεκταινόμενα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο διοικητικός υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ηλίας Θεοδωρίδης, είναι επίσης βαθύτατα προβληματισμένος, όμως αυτό, το οποίο προκρίνουν στη Μίκρα, είναι το να μη ληφθεί καμία δομική απόφαση, πριν την έλευση Παπαδόπουλου – Καραντώνη.

Το βέβαιο είναι, όπως επιμένουν – πια – οι πληροφορίες, ότι ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του έχουν εισπράξει την ανάγκη για σημαντικού επιπέδου μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τον Τομ Παπαδόπουλο να έρχεται στη Μίκρα, αποφασισμένος να θέσει επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με την προοπτική να πραγματοποιηθούν σημαντικές και εκτεταμένες αλλαγές στο ρόστερ.

Άλλωστε, αυτή είναι η μοναδική ουσιαστική παρέμβαση, στην οποία μπορεί να προβεί ο επίσημος «Γηραιός», μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.