ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό λείπει για να πάρει ο Ηρακλής το ΑΦΜ…

Συντάκτης: Share:

Στην γενική συνέλευση της Παρασκευής, που ανακοίνωσε ο ΓΣ Ηρακλής, θα ενημερωθεί όλος ο κόσμος της ομάδας, που ενδιαφέρεται για το μέλλον της, σχετικά με το “επόμενο βήμα” που είναι η αγορά ΑΦΜ…

Είναι γνωστό ότι ο Ηρακλής θέλει το ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου και οι συζητήσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχει ολοκληρωθεί το θέμα της μετάβασης στη Θεσσαλονίκη και της μετατροπής της ομάδας της Χαλκιδικής σε “Ηρακλής Θεσσαλονίκης”.

Το πρώτο που χρειάζεται και αυτό λείπει πλέον για να πάρει ο Ηρακλής το ΑΦΜ είναι η προκαταβολή!

Υπάρχει οικονομική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, παρά τις αντιδράσεις κατοίκων του Παλαιοχωρίου, που φυσικά και υπάρχουν, αλλά έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν το ΑΦΜ γιατί δεν υπάρχει κανένας να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα εκεί και παράλληλα ο “Ελληνικός Χρυσός” δεν χρηματοδοτεί, όπως παλιά.

Έτσι, την Παρασκευή, θα ακούσουν όσοι παραστούν στη γενική συνέλευση το ποσό που χρειάζεται, πόσα έχουν συγκεντρώσει και πώς θα γίνει η αλλαγή.

Παράλληλα, ο Σπύρος Μπαξεβάνος κλείνει παίκτες, οι οποίοι όμως περιμένουν να μιλήσουν με κάποιο διοικητικό στέλεχος με το ΑΦΜ στα χέρια, για να προχωρήσουν και σε έγγραφες συμφωνίες.

Όλα αυτά έρχονται…

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up