Αυτοί, που θα κάνουν τη διαφορά…

Συντάκτης: Share:
Αυτοί, που θα κάνουν τη διαφορά…

Ο Ηρακλής, στο πρώτο και τελευταίο δοκιμαστικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, αγωνίστηκε κόντρα στη Νίκη Ευκαρπίας με μία σύνθεση αποτελούμενη από πιτσιρίκια, συν τον Πέτρο Κανακούδη και τους έμπειρους τερματοφύλακες, Πέτρο Γόμο και Τρύφωνα Γιούδα.

Απουσίαζαν από την ομάδα τα «βαριά χαρτιά» της, δηλαδή ο Εμανουέλ Περόνε και ο Τάι, όπως και ο τελευταίος των εμπείρων, που διαθέτει, ο Ανέστης Καρακώστας.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα έδειξε πολύ αδύναμη και «άγουρη» ώστε να σταθεί σε επίπεδο ανταγωνισμού μιας κατηγορίας, η οποία είναι, μεν, ερασιτεχνική, αλλά αγωνίζονται σε αυτήν ποδοσφαιριστές ώριμοι ηλικιακά.

Ένα στίγμα ανταγωνιστικότητας θα αποκτήσει η συγκεκριμένη ομάδα μέσα από την παρουσία των αγωνιστικών ηγετών της, του Περόνε και του Τάι, οι οποίοι (μαζί με τον Πέτρο Κανακούδη) αναμένεται να οδηγήσουν τα άπειρα παιδιά σε ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ούτως ή άλλως πάντως, δεν αποτελεί μυστικό ότι – εκ των πραγμάτων – οι «κυανόλευκοι» κατεβαίνουν σε αυτήν την προσπάθεια για να αγωνιστούν για το καλύτερο, αλλά χωρίς το άγχος του αποτελέσματος και χωρίς να πρόκειται να κριθούν από αυτό, εφόσον η φετινή συμμετοχή τους στα ποδοσφαιρικά δρώμενα είναι απολύτως προσχηματική και προσωρινή, με τον Σύλλογο να αναζητεί διέξοδο προς τις υψηλές κατηγορίες για την ποδοσφαιρική ομάδα.

 

Scroll Up