Βολιδοσκοπήσεις για ΑΦΜ και από Super League 2

Συντάκτης: Share:

Καθημερινά, όλο και περισσότερο έδαφος κερδίζει η άποψη ότι η ομάδα θα πρέπει να επανεκκινήσει εταιρικά, ώστε να απαλλαγεί από το τεράστιο βάρος, που τις αποδίδουν τα χρέη του Παπαθανασάκη.

Με αυτή τη λογική, οι επιτελείς της ΠΑΕ αναζητούν την εξασφάλιση ενός εναλλακτικού σεναρίου σε αυτό, το οποίο έχει να κάνει με την προοπτική συμφωνίας με τον ΝΠΣ Βόλος και τη συμμετοχή στη Super League.

Επιδιώκεται, δηλαδή, μία λύση συμφωνίας με ΠΑΕ, η οποία παραχωρεί την εταιρική υπόσταση της και έχει ήδη θεμελιωμένο δικαίωμα συμμετοχής στη 2η τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με αυτόν τον σκοπό έχουν αρχίσει ήδη βολιδοσκοπήσεις με παράγοντες του χώρου, προκειμένου να διερευνηθεί μέχρι και η τελευταία πιθανότητα εντοπισμού κάποιου μεγαλομετόχου ΠΑΕ, εξ αυτών, που οι ομάδες τους ανήκουν στην υπό σύσταση Super League 2.

Οι πρώτες επαφές των «κυανόλευκων» παραγόντων έχουν δημιουργήσει την αίσθηση ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση εντοπισμού ενός… «ΝΠΣ» και στο επίπεδο της 2ης κατηγορίας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σχετική διερεύνηση συνεχίζεται…

 

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up