Δείπνο διαπραγματεύσεων, απόψε στον Βόλο, με Μπέο, Παπαδόπουλο και Καραντώνη!

Συντάκτης: Share:

Παρά τις επιμελείς ασκήσεις… «κάλυψης – απόκρυψης», που επιχείρησε η πλευρά του επίσημου Ηρακλή, σχετικά με την προοπτική εταιρικής μεταβολής της ΠΑΕ, προβάλλοντας αναθέρμανση των επαφών με την ΑΕ Καραϊσκάκης, αποκαλύφθηκε, λοιπόν, ότι το αποκλειστικό μέλημα των «κυανολεύκων» εξακολουθεί να παραμένει η συμφωνία με τον Βόλο ΝΠΣ.

Για αυτόν τον σκοπό, Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης βρίσκονται απόψε στον Βόλο και σε λίγη ώρα αναμένεται να δειπνήσουν μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο.

Σκοπός του προέδρου και του αντιπροέδρου της τωρινής ΠΑΕ του Ημίθεου είναι να επανατοποθετήσουν την υπόθεση των διαπραγματεύσεων με τον δήμαρχο Βόλου και να τον πείσουν να άρει τις αντιρρήσεις, που διατηρεί, όσον αφορά στην ολοκλήρωση του deal.

Τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, όμως είναι ιδιαίτερα πιθανό να προκύψουν εξελίξεις σύντομα, με τον Τομ Παπαδόπουλο να αναχωρεί μεθαύριο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά τον Στάθη Καραντώνη να παραμένει επί ελληνικού εδάφους για μερικές επιπλέον μέρες, στην προοπτική να διαχειριστεί οτιδήποτε προκύψει σχετικά με το θέματου Ηρακλή.