Δεν θα εγκαταλείψουν το θέμα των οφειλών

Συντάκτης: Share:
Δεν θα εγκαταλείψουν το θέμα των οφειλών

Στον Γυμναστικό Σύλλογο εξηγούν πως το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος της τωρινής ΠΑΕ έχει τεθεί στο περιθώριο, αναφορικά με την υπόθεση της επόμενης μέρας της ποδοσφαιρικής ομάδας, έχει να κάνει με το ότι ο ίδιος έχει αποδεχθεί ότι δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά το πλάνο το οποίο προτείνει, ενώ παράλληλα δεν έχει κατορθώσει να προσκομίσει έγγραφες αποδείξεις ισχύος του συγκεκριμένου σχεδιασμού του, αναλωνόμενος σε επιθέσεις εναντίον μελών της «κυανόλευκης» οικογένειας.

Ωστόσο, αυτή η κατάσταση δεν σημαίνει ότι ο Ερασιτέχνης έχει αποφασίσει να απεμπλέξει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ από τις υποχρεώσεις, που έχει δημιουργήσει και έχουν μετατοπιστεί στις πλάτες του Γ.Σ.

«Είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να επωμιστούμε τις οφειλές, που δημιούργησε με τη δική του χρήση στη Μίκρα, δηλαδή τους λογαριασμούς, που άφησε απλήρωτους ή το πρόστιμο για τον ανασφάλιστο προπονητή της Ακαδημίας. Το ότι με τη στάση, την οποία τήρησε, απέδειξε ότι δεν έχει καμία θέση στην προσπάθεια για εξεύρεση λύσης, δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες των χρεών του. Και, στο τέλος – τέλος, όσα χρέη δημιούργησε και εξακολουθούν να βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο, έχει κάθε δικαίωμα να τα διαχειριστεί όπως νομίζει. Σε καμία, όμως, περίπτωση δεν δικαιούται να αγνοεί τις επιβαρύνσεις, που μετακύλησαν στον Γυμναστικό Σύλλογο. Και δεν θα του το επιτρέψουμε…», λένε χαρακτηριστικά στην Αγίου Δημητρίου.

 

 

Scroll Up