«Διπλή» ενημέρωση

Συντάκτης: Share:

Μετά την τακτοποίηση όλων των εκκρεμών ζητημάτων (ακόμη και των διαδικαστικά τυπικών) σε σχέση με τη συμμετοχή του Ηρακλή στο τοπικό πρωτάθλημα, οι παράγοντες, που έχουν αναλάβει τη διεκπεραίωση του εγχειρήματος αυτού, αναμένεται να προχωρήσουν σε ενημέρωση του κόσμου του Συλλόγου.

Μάλιστα, λόγω του γεγονότος ότι χορηγός του ΑΦΜ στην ποδοσφαιρική ομάδα είναι το Σωματείο Α.Σ. Ηρακλής 2015, το οποίο έχει υπό τη σκέπη του το «κυανόλευκο» βόλεϊ, ράγκμπι, κρίκετ και – για φέτος – και το ποδόσφαιρο, έχει ως επικεφαλής τον εκπονητή αυτής της ιδέας – που προσφέρει λύση στη λειτουργία Τμημάτων του Συλλόγου, τα οποία δεν μπορούν να κινηθούν μέσω της φορολογικής βάσης του Ερασιτέχνη – τον πρόεδρο της ομάδας βόλεϊ, Μάκη Καλαϊτζίδη, οδηγούμαστε προς «διπλή» ενημέρωση…

Αυτό, διότι ο ίδιος ο πρόεδρος του βολεϊκού Ημίθεου, αναμένεται να προβεί σε ενημέρωση σχετικά με το τεράστιο ζήτημα, το οποίο αντιμετωπίζει η ομάδα, λόγω της διαδικασίας αδειοδότησης από την ΕΕΑ και της αδυναμίας αποπληρωμής παλαιών οφειλών (Γκιρτζίκης – Χριστοφιδέλης).

Και, βεβαίως, παράλληλα, θα προκύψει η ενημέρωση για την προσπάθεια του ποδοσφαίρου και τους λόγους, οι οποίοι οδήγησαν σε αυτήν την επιλογή.

Οι παράγοντες, οι οποίοι θα ασχοληθούν με το Τμήμα θα παρουσιαστούν και θα παρουσιάσουν, επίσης, το τεχνικό επιτελείο.